Celcom first gold

View previous topic View next topic Go down

Celcom first gold

Post  tanialee on Fri Feb 12, 2016 2:26 pm

Siapa nak byk data, unlimited calls & sms bleh pilih celcom first gold.

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  tan90cute on Sat Feb 13, 2016 11:32 am

Tentu nak data byk , unlimited calls & sms tapi mana ade pelan yg begitu bagus.
tak mungkin la.

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  Teresa teresa on Sun Feb 14, 2016 12:48 pm

Berapa data yg first gold bagi?? tiap bulan kena bayar berapa??

Teresa teresa

Posts : 28
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  tanialee on Sun Feb 14, 2016 1:34 pm

tan90cute wrote:Tentu nak data byk , unlimited calls & sms tapi mana ade pelan yg begitu bagus.
tak mungkin la.

Sebelum tu saya juga x percaya lepas sy tukar ke first gold, semua yg saya bagi tau memang betol.
Pelan ni juga ada bagi unlimited streaming for yonder dan weekend additional data.

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  tanialee on Sun Feb 14, 2016 1:36 pm

Teresa teresa wrote:Berapa data yg first gold bagi??  tiap bulan kena bayar berapa??

Pelan ni ada penawaran internet sebanyak 10GB data – yang mana dibahagikan kepada 5GB data bulanan, dan 5GB penggunaan data ketika penghujung minggu (1.25GB pada setiap hari Sabtu dan Ahad).
Cuma perlu bayar RM80 tiap bulan.

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  tan90cute on Sun Feb 14, 2016 4:51 pm

Memang byk faedah yg bleh dpt daripada pelan first gold.
Mungkin lepas 2 Bulan sy akan pi tukar pelan ni.

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  tanialee on Sun Feb 14, 2016 4:53 pm

Jika nak beli kena cepat sebab promosi ni hingga 31 March 2016 je.
Rugi la jika x sempat sign up.

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  Teresa teresa on Sun Feb 14, 2016 6:09 pm

rupa2nya ade due date. pelan ni memang baik, sy pasti beli jika tidak tentu sesal

Teresa teresa

Posts : 28
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  tanialee on Sun Feb 14, 2016 6:10 pm

semua faedah pelan first gold ada di sini


tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  tan90cute on Sun Feb 14, 2016 6:11 pm

terima kasih utk bagi tau pasal pelan first gold ni. tak sabar nak sign up la.

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  Pakwe Upahan on Mon Feb 15, 2016 10:33 am

tanialee wrote:semua faedah pelan first gold ada di sini


Pelan Celcon ni, lebih baik drpd dig plan sbb unlimited call kepada semua network.
tapi tak best mcm umobile sbb rm70 utk 7gb 24hours data.

Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  tanialee on Mon Feb 15, 2016 11:33 am

Pakwe Upahan wrote:
Pelan Celcon ni, lebih baik drpd digi plan sbb unlimited call kepada semua network.
tapi tak best mcm umobile sbb rm70 utk 7gb 24hours data.


tapi celcom ada beri extra 5gb data dlm masa weekend kan?
lebih kurang same je.

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom first gold

Post  Sponsored content Today at 6:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum