Gelagat manusia skrg~

View previous topic View next topic Go down

Gelagat manusia skrg~

Post  tan90cute on Fri Mar 11, 2016 11:47 am

kwn-2 aku bnyak mcam nie, semua kejar kerjaya sampai lupa pasangan, mane2 yg senasib tuh cetengok review vider cari bini ni, kot-2 ade yg dapat idea ke en!!




CECITER CECITER!! D

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  Anita on Tue Apr 05, 2016 5:09 pm

hahahaha!!! aku ade tengok drama pendek dia yang lain, aku dari dulu minat tengok cerite org kerdil, yang pelakon ni dah lame aku minat sejak dari kecik lagi, mase kecik aku ingat dia ni budak kecik, rupenya bila aku dah besar baru aku tahu yang dia ni dah berumor, dulu ingat kwn-2 je Razz


Anita

Posts : 15
Join date : 2012-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  tan90cute on Thu Apr 07, 2016 12:35 pm



yang ni episode dua, aku rase watak pakcik yang ni dah lame bosan kot, mungkin dia dah lame menduda, aku tak pasti sgt, sbb episode tak full lagi, tp yang best pakcik-2 ni pndai dah gune teknologi changgeh Razz pakcik moden ni .. hahaaha

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  Anita on Thu Apr 07, 2016 5:00 pm

yang ni kisah cinta sang pakcik yang dah lame keseorgan, nk cari jodoh dia , cerite ni mesti gelak tak kering gusi kan.. sebb bnyak pelawak˛ yang lame masok.. gandingan sume hebat˛..

Anita

Posts : 15
Join date : 2012-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  tan90cute on Thu Apr 07, 2016 5:02 pm

Anita wrote:yang ni kisah cinta sang pakcik yang dah lame keseorgan, nk cari jodoh dia , cerite ni mesti gelak tak kering gusi kan.. sebb bnyak pelawak˛ yang lame masok.. gandingan sume hebat˛..

hahaha, betul lah tuh!! time tuh aku bosan kat rumah ngn isteri aku tatahu nk tengok ape, aku godek˛ phone and aku jumpe link cari bini ni, dari celcom escape.. menceriakan lah hari aku sekeluarga masa tuh ngn bini aku dok gelak si abdul kadir tuh!!

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  Anita on Thu Apr 07, 2016 5:04 pm

tan90cute wrote:hahaha, betul lah tuh!! time tuh aku bosan kat rumah ngn isteri aku tatahu nk tengok ape, aku godek˛ phone and aku jumpe link cari bini ni, dari celcom escape.. menceriakan lah hari aku sekeluarga masa tuh ngn bini aku dok gelak si abdul kadir tuh!!

ohh eake , patut terus bukak tajuk pasal bini, ahahah.. kirenya klau nk tengok episode akan dtg pon melalui celcom escape lah kn? tak silap kne langgan kan celcom escape tuh?

Anita

Posts : 15
Join date : 2012-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  tan90cute on Thu Apr 07, 2016 5:06 pm

Anita wrote:ohh eake , patut terus bukak tajuk pasal bini, ahahah.. kirenya klau nk tengok episode akan dtg pon melalui celcom escape lah kn? tak silap kne langgan kan celcom escape tuh?

kne langgan mcm biase je lah, takde bayar pape kot, tp kemungkinan episode setrusnya akan kne bayar skit.. hee!! minat ke cerite mcm ni ?

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  Anita on Thu Apr 07, 2016 5:08 pm

tan90cute wrote:kne langgan mcm biase je lah, takde bayar pape kot, tp kemungkinan episode setrusnya akan kne bayar skit.. hee!! minat ke cerite mcm ni ?

minat sbb tuh tanya.. cerite klakar˛ ni memang idaman aku.. tp kne bayar plak episode seterusnya? ermmm.. cite ni memang loghat kelantan kan, jadi boley belaja skit˛ bahase negeri lain. hee!!

Anita

Posts : 15
Join date : 2012-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  klsa on Fri Apr 08, 2016 11:15 am

Bla bla bla bla.. hahaha!! ape lah yang best cerite ni, baik layan movie lain lagi best Very Happy drama pon tak penuh..

klsa

Posts : 6
Join date : 2012-11-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  tan90cute on Fri Apr 08, 2016 11:18 am

klsa wrote:Bla bla bla bla.. hahaha!! ape lah yang best cerite ni, baik layan movie lain lagi best Very Happy drama pon tak penuh..

bende ni untuk isi mase lapang je, ke kau tak minat cerite melayu? hahaa, mesti adik-2 lagi ni.. entah-2 tak kenal pelakon pastu cakap tak best Very Happy.. cerite mcm ni tengok mase lapang atau pon tgah mkn best dek oi.. bukan ssh nk tengok, kat phone phone boley , masok celcom escape..

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  Anita on Fri Apr 08, 2016 11:20 am

sesetengah org memang tak suke filem melayu, kebiasaannya anak mude zaman skrng.. tapi takpe, nnti bila dah full episode viral jugak bende ni nnti, so diorng pon akan minat ngn cerite ni secare tak langsung Razz

Anita

Posts : 15
Join date : 2012-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  tan90cute on Mon Apr 11, 2016 12:30 pm

Anita wrote:sesetengah org memang tak suke filem melayu, kebiasaannya anak mude zaman skrng.. tapi takpe, nnti bila dah full episode viral jugak bende ni nnti, so diorng pon akan minat ngn cerite ni secare tak langsung Razz

betul ape kau ckap, lambat laun ade viral gak bende ni Very Happy hahaha!! takpe budak zaman skrng pon suke bende klakar-2 ni, hehehe..

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelagat manusia skrg~

Post  Sponsored content Today at 6:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum