saya nak beli S7

View previous topic View next topic Go down

saya nak beli S7

Post  tanialee on Thu Mar 17, 2016 9:17 pm

saya nak beli S7, kawan cakap esok launch. betul tak?
nak pergi order satu, tapi tak tau harga lagi, harapkan jgn mahal sgt.

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: saya nak beli S7

Post  kittyka on Fri Mar 18, 2016 3:16 pm

hari ni launch, byk orang atur di klcc pagi ni. saya pun nak pergi atur tapi kena kerja,sigh. nak pergi beli selepas masa kerja.

kittyka

Posts : 12
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: saya nak beli S7

Post  tanialee on Fri Mar 18, 2016 3:33 pm

kittyka wrote:hari ni launch, byk orang atur di klcc pagi ni. saya pun nak pergi atur tapi kena kerja,sigh. nak pergi beli selepas masa kerja.

yaya,i sudah tau harga, RM3000++, tapi tak pasti nak sign pakej atau beli fon saje.
ade apa cadangan?

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: saya nak beli S7

Post  shukriwan on Sun Mar 20, 2016 11:34 am

celcom ade promosi skr,wak blh pergi roadshow mereka utk dpt lbh byk info. mereka ade pelan FIRST Blue, FIRST Gold atau New Phone plan utk pilih, dari harga RM2,298.

shukriwan

Posts : 9
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: saya nak beli S7

Post  kittyka on Sun Mar 20, 2016 11:51 am

saya sudah dpt saya punya S7 edge di KLCC hari tu. I juge dpt percuma punya Samsung gear vr dan rebate RM150 semasa I sgn up pelan First Gold Very Happy mmg berbaloi!

kittyka

Posts : 12
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: saya nak beli S7

Post  tanialee on Mon Mar 21, 2016 10:43 am

tu RM150 rebate saje utk roadshow saje?
hari ni ade roadshow lagi?

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: saya nak beli S7

Post  kittyka on Mon Mar 21, 2016 10:58 am

tanialee wrote:tu RM150 rebate saje utk roadshow saje?
hari ni ade roadshow lagi?

hari ni ade lagi,hingga esok,jgn terlepas peluang ni utk dpt rebate RM150 semasa sign up pelan First Gold.

kittyka

Posts : 12
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: saya nak beli S7

Post  tanialee on Tue Mar 22, 2016 11:12 am

i pergi roadshow tu kelmarin, celcom ade 3 pelan utk pilih, semua agak berbaloi, tapi kena tgk pelan mana yg paling sesuai.
i pilih pelan first blue yg paling murah,satu bulan baru bayar RM45.

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: saya nak beli S7

Post  kittyka on Tue Mar 22, 2016 12:10 pm

RM45 satu bulan mmg murah, tapi 2GB+2GB data tak begitu cukup utk saya,jadi saya pilih pelan first gold Razz tak mahal juga,satu bulan RM80 saje.

kittyka

Posts : 12
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: saya nak beli S7

Post  tanialee on Thu Mar 24, 2016 10:17 am

kittyka wrote:RM45 satu bulan mmg murah, tapi 2GB+2GB data tak begitu cukup utk saya,jadi saya pilih pelan first gold Razz  tak mahal juga,satu bulan RM80 saje.

i tau pelan tu, tapi i tak guna begitu byk data, jadi pilih tu 2GB+2GB punya pelan, cukup utk i guna, harga pun ok Laughing

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: saya nak beli S7

Post  Sponsored content Today at 6:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum