Ni kontes ape ye?

View previous topic View next topic Go down

Ni kontes ape ye?

Post  bazinga8888 on Mon Mar 28, 2016 10:00 am

Ade x sesiape dpt link ni dlm emel??
Yg aku tau nie kontes yg bleh menangkan hadiah yg menarik eh. Siape tau tentang kontes ni??
http://bigwin.com.my/quiz/quiz-detail/81/

bazinga8888

Posts : 15
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Ni kontes ape ye?

Post  angelinaxx on Mon Mar 28, 2016 3:18 pm

Ni kuiz kontest ke? Bernilai berapa ye hadiah nya?

angelinaxx

Posts : 14
Join date : 2013-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Ni kontes ape ye?

Post  directlylaugh on Mon Mar 28, 2016 3:22 pm

Ni kontest kuiz lah.
Sama dgn yg aku dpt.
Aku dah main ni dah lama. hehe. harap akan menang Laughing

directlylaugh

Posts : 18
Join date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Ni kontes ape ye?

Post  bazinga8888 on Tue Mar 29, 2016 11:00 am

angelinaxx wrote:Ni kuiz kontest ke? Bernilai berapa ye hadiah nya?

Hadiahnya bernilai 200000 ringgit eh. Menarikkan??

bazinga8888

Posts : 15
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Ni kontes ape ye?

Post  bazinga8888 on Tue Mar 29, 2016 11:01 am

directlylaugh wrote:Ni kontest kuiz lah.
Sama dgn yg aku dpt.
Aku dah main ni dah lama. hehe. harap akan menang Laughing

Dah lama ke game ni?
Tapi aku ni skrg baru dpt link ni eh. Masih bleh join ke?

bazinga8888

Posts : 15
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Ni kontes ape ye?

Post  directlylaugh on Tue Mar 29, 2016 11:03 am

bazinga8888 wrote:
Dah lama ke game ni?
Tapi aku ni skrg baru dpt link ni eh. Masih bleh join ke?

Boleh lah.
Masih byk org baru join eh. Ko kne cepat lah. Tak kan smua org yg join awal jawab betul kan hehe

directlylaugh

Posts : 18
Join date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Ni kontes ape ye?

Post  Sponsored content Today at 6:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum