Package roaming yg hangat

View previous topic View next topic Go down

Package roaming yg hangat

Post  qqbeh on Tue May 10, 2016 4:36 pm

i maybe next month kena kerja kt hong kong so ada tak package roaming yg amat bagus dri segi service , line dan lain2 lagi klw ada boleh share2

qqbeh

Posts : 16
Join date : 2012-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  miniang on Wed May 11, 2016 2:49 pm

bnyk skrg telco pkai roaming laaa tapi tak tahu mahal ke murah sbb selalu mahal even org yg pkai roaming call kwn kt malaysia pon kena tarik jugak kreditnya..

miniang

Posts : 11
Join date : 2012-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  angelinaxx on Wed May 11, 2016 2:50 pm

roaming biasa rasanya mahal cuba pkai package celcom wonderoam mmg ok package international roaming celcom ni

angelinaxx

Posts : 14
Join date : 2013-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  catwang on Wed May 11, 2016 2:53 pm

wonderoam 7 days mmg bagus harga pon tak daa laa mahal sgt cuba laa wonderoam cuz bpak gua pon pkai tu..

catwang

Posts : 20
Join date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  kooixin87 on Wed May 11, 2016 2:55 pm

wonderoam dgn roaming ape beza nya???

kooixin87

Posts : 3
Join date : 2012-09-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  angelinaxx on Wed May 11, 2016 2:57 pm

kooixin87 wrote:wonderoam dgn roaming ape beza nya???

maybe klw wonderoam ni pakcage celcom maybe ada benefit pkai ni klw roaming dia kira setiap kali call sms ..tu je laa yg aku faham

angelinaxx

Posts : 14
Join date : 2013-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  boombee87 on Wed May 11, 2016 3:00 pm

ouhhh berapa agaknya harga package wonderoam celcom ni mahal tak?

boombee87

Posts : 9
Join date : 2012-09-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  angelinaxx on Wed May 11, 2016 4:24 pm

boombee87 wrote:ouhhh berapa agaknya harga package wonderoam celcom ni mahal tak?

tak laa kalau 1 day rm 38 tu depand lokasi unlimited data such as Singapore, Japan, Hong Kong, Taiwan, Macau, Cambodia

tapi kalau 1 week RM138 with unlimited call&sms, 3GB data, 7days validity dan only available in 10 countries


angelinaxx

Posts : 14
Join date : 2013-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  Pakwe Upahan on Wed May 11, 2016 4:26 pm

tapi berbaloi ambil 1 week sbb dorg bagi unlimited call&sms

Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  boombee87 on Wed May 11, 2016 4:29 pm

ouuhh ok2 blh guna klw nk pergi vcay ni kt universal studio singapura

boombee87

Posts : 9
Join date : 2012-09-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  Urban Runner on Thu May 12, 2016 5:02 pm

yg ni kaaa korg dok citer wonderoam ..kalau nk pkai wonderoam ni pastikan ada plan first gold dan juga platinum baru korg boleh subscribe


Urban Runner

Posts : 15
Join date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  boombee87 on Thu May 12, 2016 5:05 pm

ouhh ingtkn kena beli package ke apa..so mcm i just subscribe je sbb i dh ada first gold...

boombee87

Posts : 9
Join date : 2012-09-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  Urban Runner on Thu May 12, 2016 5:09 pm

boombee87 wrote:ouhh ingtkn kena beli package ke apa..so mcm i just subscribe je sbb i dh ada first gold...

yap just *118# and pick wonderoam and select between 1 day or 1 week..slps dh select confrim tu dorg akan laa hantar mcg ..tu je cara dia tak susah pon

Urban Runner

Posts : 15
Join date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  qqbeh on Fri May 13, 2016 10:50 am

boleh tahan juga wonderoam.....harga pon ok juga ...klw unlimited call&sms ada mmg aku beli ahh

qqbeh

Posts : 16
Join date : 2012-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Package roaming yg hangat

Post  Sponsored content Today at 6:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum