Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

View previous topic View next topic Go down

Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  Teresa teresa on Mon Jun 20, 2016 3:12 pm

Sekarang duduk jauh kena slalu call. Kadang kami toup RM10 sebab nak call.
Tapi habis la duit. Em inikah yg dinamkan cinta?haha.
Tolong la bagi idea .Takde ke yg call free hmmm .

Teresa teresa

Posts : 28
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  miaospec on Tue Jun 21, 2016 10:04 am

Alolo suweetnyaa dia . Hihihi.
Awak try laa public phone ?hahahaha okay gurau
Mesti awak suka bergayut(call) malam malam kan??
Mungkin kalau boyfriend awak guna sama telco murah.
Boyfriend awak guna apa? Very Happy

miaospec

Posts : 8
Join date : 2012-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  mylar on Tue Jun 21, 2016 10:07 am

.


Last edited by mylar on Mon Jun 27, 2016 5:34 pm; edited 1 time in total

mylar

Posts : 13
Join date : 2012-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  Teresa teresa on Tue Jun 21, 2016 10:10 am

mylar wrote:Alaaa korang guna jela maxis murah je call sesama sendri. Tapi still laa kene tolak credit yg ada tu .
Hahaha. Sekalang semua kene pakai duit doh !

Nak yang call to call same network free jer takyah guna redit LOL.
Mesti ade kan . Anyone idea please?

Teresa teresa

Posts : 28
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  popolan on Tue Jun 21, 2016 10:14 am

Mungkin magic sim ada .. Tapi tak tahu free call ke kalo same network .
Member pakai . Tak sure laa. Google la.

popolan

Posts : 7
Join date : 2012-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  harryho46 on Tue Jun 21, 2016 2:48 pm

popolan wrote:Mungkin magic sim ada .. Tapi tak tahu free call ke kalo same network .
Member pakai . Tak sure laa. Google la.

lahai apo lak nak google haha.
Iyo same network mmg free (unlimited call)
Dalam xapax ada unlimited call , waze without any caj internet sumer.

harryho46

Posts : 8
Join date : 2012-03-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  klsa on Tue Jun 21, 2016 2:50 pm

Betul ker eh boleh carry forward internet yang kita tak guna??

klsa

Posts : 6
Join date : 2012-11-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  leesummer on Tue Jun 21, 2016 2:52 pm

Pakai la magic sim nati dapat burung hantu kayhh gais !!
I dah guna tersangat best dan recommend this hihi Razz

leesummer

Posts : 7
Join date : 2012-11-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  Teresa teresa on Tue Jun 21, 2016 3:01 pm

leesummer wrote:Pakai la magic sim nati dapat burung hantu kayhh gais !!
I dah guna tersangat best dan recommend this hihi Razz

Waw yeke?? burung hantu dapat high speed from 1am to 7am kan hihi sbb tu saya pun tukar ni senang nak calling2 my boy,
pastu saya tgk harga pun murah. Saya paling suka dpt unlimited
call sbb my boy pun recommend yg ni sbb we all blh la calling2 everday haha ,

Teresa teresa

Posts : 28
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  montyashley on Tue Jun 21, 2016 3:05 pm

klsa wrote:Betul ker eh boleh carry forward internet yang kita tak guna??

hehehe. Iyesss internet yang awak tak pakai tu mmg blh sgt carry forward utk bulan depan . so dun wori pasal interent yang awak
tak guna tu taw? hehe Very Happy

montyashley

Posts : 7
Join date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  directlylaugh on Thu Jun 23, 2016 9:42 am

Pakai maxis jer lah , line okay tapi kena selalu toup .
Ade jugak dapat basic internet .
LOL
habis tu kalo yg burung hantu ni cane?kene amek yg tiap2 bulan nayar kan?
mana mampu !

directlylaugh

Posts : 18
Join date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  Teresa teresa on Thu Jun 23, 2016 9:46 am

directlylaugh wrote:Pakai maxis jer lah , line okay tapi kena selalu toup .
Ade jugak dapat basic internet .
LOL
habis tu kalo yg burung hantu ni cane?kene amek yg tiap2 bulan nayar kan?
mana mampu !

Eeee korang ni .
i nak yang call same netwrok yg free . bukan yg bebayaw lahhh.
Bayar tiap-tiap tu lagi better than toup hari2 doh .
I dah tgk xpax jer yg the best sekarang ni .
Internet banyak , i blh jer nak call pakai wasap line laju , dpt unlimited call lagi .
Burung hantu lagi wuu enjoy doh !
i nak amek yang sebulan rm38 4GB banyak kan . intrnt basic pun ade . emm

Teresa teresa

Posts : 28
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  montyashley on Thu Jun 23, 2016 9:51 am

directlylaugh wrote:Pakai maxis jer lah , line okay tapi kena selalu toup .
Ade jugak dapat basic internet .
LOL
habis tu kalo yg burung hantu ni cane?kene amek yg tiap2 bulan nayar kan?
mana mampu !

Haish kalo dah bayar at every month tu lah ramai tak mampu nak toup hari2 .
kan xpax ni mudahkan semua org untk pakai interent nak call , paling power sbb dapat internet burung hantu tu enjoy from 1am sampai 7am !
daraipada nka toup hseminggu jer dah 2 3 kali sape jer yg mampu .
Sbb tu la kena amek yg berbulan2 ni mudah . Tak perlu risau pasal intrnt yg dia bagi tu .
Tapi ikot laa kalo awk nak pakai hehe .


montyashley

Posts : 7
Join date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  directlylaugh on Thu Jun 23, 2016 9:53 am

Aku macam tak percaya lah xpax ni celcom ker , tak pasal2 kang dia bagi aku kene bayar mahal . hahaha !

directlylaugh

Posts : 18
Join date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  Teresa teresa on Thu Jun 23, 2016 9:57 am

directlylaugh wrote:Aku macam tak percaya lah xpax ni celcom ker , tak pasal2 kang dia bagi aku kene bayar mahal . hahaha !
hah kenapa nak tipu maa?
hahahha awak ni mesti selalu kena tipu dgn telco lain kan?hahah.
jangan risau lah .
My whole family pakai xpax ni takde pulak diorg merumgut kne tipu .
Tapi diorg duk bercerita xpax ni okay ade lah ,
haha .
Now saya dah pakai xpax bestt. Hari2 calling2 free jer .
Pastu dapat ineternet burung hantu tu mmg enjoy ah nak skype sume .
Laju ! enjoy high speed internet from 2am sampai 7am

Teresa teresa

Posts : 28
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  harryho46 on Fri Jun 24, 2016 9:27 am

directlylaugh wrote:Aku macam tak percaya lah xpax ni celcom ker , tak pasal2 kang dia bagi aku kene bayar mahal . hahaha !

haha jangan risau lah weh kau takkan tertipu kalao pakai xpax ni sebab diorg bagi kau lebih internet.
ini memang xpax lah, xpax jeeee yg ade buat camni cer kau tgk telco lain ade ke?takd een ?haha .
best xpax ni bab inetrnt kau tayah risau memang ngams. rabbit

harryho46

Posts : 8
Join date : 2012-03-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak call boyfreind, tapi takde credit emm .idea?

Post  Sponsored content Today at 4:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum