Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

View previous topic View next topic Go down

Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  qqbeh on Tue May 02, 2017 7:52 am

Aku tengah cari kerusi urut sekarang ni sebab badan2 asyik lenguh dah. Maklumlah bila usia makin meningkat ni, badan pun lenguh2 biarpun buat kerja sikit je pun. So, kena laa cari kerusi urut senang sikit nak hilangkan lenguh2 ni. Nak suruh anak2 urut memang tak laa diorang nak urut hari2. Brand mana yang paling best? Kena beli yg paing best baru laa orang putih kata 'worth it'. Razz Very Happy

qqbeh

Posts : 19
Join date : 2012-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  miniang on Wed May 03, 2017 3:28 pm

Ko keja office ke?? Biasanya kawan i yg keja office yg problem byk. kerana itu mereka pg tukang urut. Kalau nk mesin urut aku x pasti.

miniang

Posts : 12
Join date : 2012-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  directlylaugh on Wed May 03, 2017 6:47 pm

miniang wrote:Ko keja office ke?? Biasanya kawan i yg keja office yg problem byk. kerana itu mereka pg tukang urut. Kalau nk mesin urut aku x pasti.

Aku keja office.. Memang sakit belakang... Setiap minggu pun pg tukang urut... Mesin tu mahal x??

directlylaugh

Posts : 20
Join date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  directlylaugh on Wed May 03, 2017 6:52 pm

qqbeh wrote:Aku tengah cari kerusi urut sekarang ni sebab badan2 asyik lenguh dah. Maklumlah bila usia makin meningkat ni, badan pun lenguh2 biarpun buat kerja sikit je pun. So, kena laa cari kerusi urut senang sikit nak hilangkan lenguh2 ni. Nak suruh anak2 urut memang tak laa diorang nak urut hari2. Brand mana yang paling best? Kena beli yg paing best baru laa orang putih kata 'worth it'. Razz Very Happy

Budget ko berapa ye?? Nk tau... Aku ada saving sikit... tapi kalau boleh bayar ansuran lagi ok... X lah sakit sangat...

directlylaugh

Posts : 20
Join date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  catwang on Fri May 05, 2017 10:46 am

directlylaugh wrote:
miniang wrote:Ko keja office ke?? Biasanya kawan i yg keja office yg problem byk. kerana itu mereka pg tukang urut. Kalau nk mesin urut aku x pasti.

Aku keja office.. Memang sakit belakang... Setiap minggu pun pg tukang urut... Mesin tu mahal x??
Mahal tapi boleh boleh bayar ansuran. Kawan i recommend i try.. Memang nk cuba.. Tapi rasa malu kat kedia bila nk test.

catwang

Posts : 22
Join date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  catwang on Fri May 05, 2017 10:49 am

miniang wrote:Ko keja office ke?? Biasanya kawan i yg keja office yg problem byk. kerana itu mereka pg tukang urut. Kalau nk mesin urut aku x pasti.

Ko pernah try x.. Ogawa master drive x??? I ada tengok kat tv... Nampak mcm byk features. ada yg i x pasti juga.. Hehehe

catwang

Posts : 22
Join date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  bazinga8888 on Fri May 05, 2017 5:54 pm

miniang wrote:Ko keja office ke?? Biasanya kawan i yg keja office yg problem byk. kerana itu mereka pg tukang urut. Kalau nk mesin urut aku x pasti.

betul ke?? Pg tukang urut je... kekeke~~ Beli je mesin urut.. Semua org share2 byr blh punya.. Hehehe.. Pg test Ogawa master drive...

bazinga8888

Posts : 17
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  bazinga8888 on Fri May 05, 2017 6:03 pm

catwang wrote:
miniang wrote:Ko keja office ke?? Biasanya kawan i yg keja office yg problem byk. kerana itu mereka pg tukang urut. Kalau nk mesin urut aku x pasti.

Ko pernah try x.. Ogawa master drive x??? I ada tengok kat tv... Nampak mcm byk features. ada yg i x pasti juga.. Hehehe

Baru je test tadi... Hehehe best... hampir tertido.. Hahaha... Malu pulak... Pg cuba dulu... memang best? Ogawa master drive.

bazinga8888

Posts : 17
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  qqbeh on Sun May 07, 2017 3:36 pm

catwang wrote:
miniang wrote:Ko keja office ke?? Biasanya kawan i yg keja office yg problem byk. kerana itu mereka pg tukang urut. Kalau nk mesin urut aku x pasti.

Ko pernah try x.. Ogawa master drive x??? I ada tengok kat tv... Nampak mcm byk features. ada yg i x pasti juga.. Hehehe

Tak pernah try lagi Ogawa master drive ni. Nanti laa aku try g test kat outlet Ogawa ni mana tahu sesuai dgn badan aku, selesa dgn aku kan. Very Happy Smile

qqbeh

Posts : 19
Join date : 2012-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  qqbeh on Sun May 07, 2017 3:38 pm

bazinga8888 wrote:
catwang wrote:
miniang wrote:Ko keja office ke?? Biasanya kawan i yg keja office yg problem byk. kerana itu mereka pg tukang urut. Kalau nk mesin urut aku x pasti.

Ko pernah try x.. Ogawa master drive x??? I ada tengok kat tv... Nampak mcm byk features. ada yg i x pasti juga.. Hehehe

Baru je test tadi... Hehehe best... hampir tertido.. Hahaha... Malu pulak... Pg cuba dulu... memang best? Ogawa master drive.


Tulaa ada jugak duk tengok brand Ogawa banyak duk advertise dlm tv and fb youtube semua. Nampak macam best. Tunggu weekend ni aku g
try test.

qqbeh

Posts : 19
Join date : 2012-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Brand Kerusi Urut mana yang paling Best?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum