mau belajar juga ni..

View previous topic View next topic Go down

mau belajar juga ni..

Post  lapuk on Tue Jun 10, 2008 8:18 pm

buat apa tu sppedUpmypc..macam pelik ja aku tengo.

lapuk

Posts : 30
Join date : 2008-06-03

View user profile

Back to top Go down

mau kasi laju pc la tu kunun...

Post  lopung on Tue Jun 10, 2008 8:53 pm

kalau ko ambil software ni yang kena download dari internet dia kan kasi ko satu software tapi yg inda full version... dia kasi cuba la kunun jalan... misti dia akan jumpa masalah dalam komputer ko... lebih kurang begini... software ini mendetect 100 problem dalam komputer anda... sila klik fix untuk membetulkan nya... bila kita fix dia kasi betul 4 atau 5 saja... yang selebihnya kena beli software diurang yg full version... mo bisnes saja tu... inda tau la kalau ada yng sudah guna yg full... tapi kalu mo kasi speed up pc kita ada banyak cara manual ba...

lopung

Posts : 74
Join date : 2008-06-02
Location : keningau

View user profile

Back to top Go down

ooooo

Post  lapuk on Tue Jun 10, 2008 9:12 pm

sy pakai banyak downloder,tiba2 dapat tu..pakai saja...nda kacau sistem kah?

lapuk

Posts : 30
Join date : 2008-06-03

View user profile

Back to top Go down

SUMBAT SAJA...

Post  lopung on Tue Jun 10, 2008 10:54 pm

indada apa2 jga tapi bikin panas kalau dia balik2 minta kita mengoder produk dorang tu... siok2 ko menaip dia pandai keluar tu iklan dia kalu tida kena off...

lopung

Posts : 74
Join date : 2008-06-02
Location : keningau

View user profile

Back to top Go down

HEHE

Post  landak on Fri Jun 13, 2008 4:08 pm

MACAM LAJU PULA KOMPUTER AKU TAU

landak

Posts : 55
Join date : 2008-06-03
Age : 35

View user profile

Back to top Go down

Re: mau belajar juga ni..

Post  silversky on Sun Jun 15, 2008 11:54 pm

lapuk wrote:buat apa tu sppedUpmypc..macam pelik ja aku tengo.

banyak lagi app. bukan sekadar speedUp My pc, mcm Winaso ver 3.2, Assampo. Saya besa pakai Winaso. Dia bleh detect error dlm pc, optomize ko punya pc, inda juga besar dia punya perisian. Very Happy Very Happy

silversky

Posts : 9
Join date : 2008-06-15

View user profile

Back to top Go down

ooo

Post  landak on Mon Jun 16, 2008 10:54 pm

di mana ko dapat tu..

landak

Posts : 55
Join date : 2008-06-03
Age : 35

View user profile

Back to top Go down

Re: mau belajar juga ni..

Post  silversky on Tue Jun 17, 2008 5:43 pm

landak wrote:di mana ko dapat tu..

klu ko ada install itu program Bitcomet n ko search dlm bitcomet punya website ada link utk download itu program winaso. tapi kan gaman ko check dulu dalam www.download.com check dalam list "most download sofware" and then di sana ko tengok mana program yg org banyak download, check rating org pada program yg bagus bagus punya utk pc. rating ++++ itu yg ko cari dalam bitcomet,bitorrent. coz,.. dlm www.download.com bukan semua program itu full version,.. Laughing manatau dia kasik yg shareware utk. beberapa hari aja kan? ini cara saya klu mo cari program yg bagus n compatible ngan pc kita. inda tau pula org lain punya cara. cuba2 la ko tanya sifu sifu lain yg pandai gia. sia inda berapa cun klu program.

silversky

Posts : 9
Join date : 2008-06-15

View user profile

Back to top Go down

ok juga idea ko tu geng...

Post  lopung on Tue Jun 17, 2008 9:09 pm

iya ba kan... mana yg urang ramai suka download, itu la ba yg paling bagus kan... tapi kadang2 ada yg menipu juga ooo... kadang2 dia bilang bagus sampai 5 bintang dia bagi... bila download bukan bagus juga pula... sa pernah kena tu dulu... mo pandai2 la kamurang memilih....

lopung

Posts : 74
Join date : 2008-06-02
Location : keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: mau belajar juga ni..

Post  Sponsored content Today at 4:09 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum