CADANGAN MENGADAKAN 2ND MEETS @ AKTIVITI

View previous topic View next topic Go down

CADANGAN MENGADAKAN 2ND MEETS @ AKTIVITI

Post  amatur34 on Sun Jun 15, 2008 1:20 pm

Cadangan Agenda untuk 2nd meet:

1. Diskusi / bengkel Basic lighting for portrait
2. Diskusi / bengkel photo montage
3. sambungan bengkel photo editing ( photoshop )

o.k... mana satu kamurang minat.... Very Happy Very Happy Very Happy

http://stories-from-keningau.blogspot.com/

amatur34

Posts : 26
Join date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: CADANGAN MENGADAKAN 2ND MEETS @ AKTIVITI

Post  konol_langkawit on Sun Jun 15, 2008 10:00 pm

Ok jg tu...Tingu suara ramai lah...tapi kawan2 lain macam blm ada yg join ni forum. baru c silversk.
Siapa si silversk?

konol_langkawit

Posts : 28
Join date : 2008-06-02

View user profile

Back to top Go down

hello....

Post  amatur34 on Sun Jun 15, 2008 10:53 pm

si azman tu Smile ... ko sdh masuk blog tutorial? durang masuk sana juga tu pigi ulangkaji balik photo editing... cuba ko masuk sini http://kgauphotogs.ning.com ... khas untuk member2 kgau photogs... ko register masuk lah ah.... caranya pi SIGN UP

member registration open to all.......

amatur34

Posts : 26
Join date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: CADANGAN MENGADAKAN 2ND MEETS @ AKTIVITI

Post  silversky on Mon Jun 16, 2008 12:01 am

amatur34 wrote:si azman tu Smile ... ko sdh masuk blog tutorial? durang masuk sana juga tu pigi ulangkaji balik photo editing... cuba ko masuk sini http://kgauphotogs.ning.com ... khas untuk member2 kgau photogs... ko register masuk lah ah.... caranya pi SIGN UP

member registration open to all.......

aiseh Razz ..nnt sia kasitau si azman aah Very Happy . Si Ambrose yg sebelah si azman nnt sia kasi tau juga.

silversky

Posts : 9
Join date : 2008-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: CADANGAN MENGADAKAN 2ND MEETS @ AKTIVITI

Post  silversky on Mon Jun 16, 2008 12:08 am

konol_langkawit wrote:Ok jg tu...Tingu suara ramai lah...tapi kawan2 lain macam blm ada yg join ni forum. baru c silversk.
Siapa si silversk?

Siapa si silversk?<---Adik beradik sia Shocked Shocked baru daftar ari nih.Yg si ambrose sebelah si azman tuh teda intenet sbb balom ada streamyx di rumah Sad itu la sbb teda dpt masuk sini. Kalau dia ok aja klu ada 2nd meets + aktiviti. Call aja mesti dia dtg(tapi tengok juga masa sbb klu masa tu dia kerja shift inda dpt la dia dtg)

silversky

Posts : 9
Join date : 2008-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: CADANGAN MENGADAKAN 2ND MEETS @ AKTIVITI

Post  silversky on Mon Jun 16, 2008 12:12 am

amatur34 wrote:Cadangan Agenda untuk 2nd meet:

1. Diskusi / bengkel Basic lighting for portrait
2. Diskusi / bengkel photo montage
3. sambungan bengkel photo editing ( photoshop )

o.k... mana satu kamurang minat.... Very Happy Very Happy Very Happy

http://stories-from-keningau.blogspot.com/

mcm rasa2nya Neutral yg. da 1st tu kan utk 2nd meets sbb tengok masa 1st meet tu kena masa yg lama sbb kasi ajar tiga (klu sia inda silap) dekat jam 11pm baru kitaorang semua siap. kasi ajar 1st n 2nd dulu gia. Itu sia punya cadangan. Smile inda tau klu kawan2 yg lain.

p/s - next meet sia musti bawa pen sama memo What a Face

silversky

Posts : 9
Join date : 2008-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: CADANGAN MENGADAKAN 2ND MEETS @ AKTIVITI

Post  amatur34 on Mon Jun 16, 2008 12:33 am

p/s - next meet sia musti bawa pen sama memo What a Face[/quote]



hehehe.... banyak mau kena ingat woh kan.. paling bagus bawa tape recorder ... Laughing Laughing
sia pun setuju juga, pack betul bah pula sampai 4 tutorial dalam masa yg singkat. Nanti sia discuss balik sama vivie utk 2nd tutorial. Mungkin tmpt pun kena cari tmpt lain yg lebih luas kan? Mula2 kami ingat yg mau dtg dlm 4 org saja, sbb tu pilih tmpt hari tu Shocked Shocked

bah..jgn lupa pi register sama http://kgauphotogs.ning.com sebagai rekod kita ah....

amatur34

Posts : 26
Join date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

cadangan

Post  po0w0k on Fri Jun 27, 2008 8:22 pm

amatuer, apa kata kita tubuh satu kelab fotografi di Keningau...
amacam...kalu kamurang suda tubuh...
elemek...ta'tinggal laaa suda kami nie...

po0w0k
Guest


Back to top Go down

Kelab

Post  amatur34 on Sat Jun 28, 2008 9:18 pm

poowok.. belum lagi buat kelab sebenarnya.. baru kumpulan kecil yg join secara sukarela.. kalau ada yg volunteer jadi pengerusi kelab.. kami alu-alukan... hehe... buat masa ni, kawan2 dlm group termasuk sia belum bersedia jadi pengerusi sebab ,masing2 sibuk dgn kerja...

amatur34

Posts : 26
Join date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: CADANGAN MENGADAKAN 2ND MEETS @ AKTIVITI

Post  konol_langkawit on Sun Jun 29, 2008 12:43 am

Hai semua...camna sya ada cadangan ni. Sya fikir mungkin ada antara kita yg buat part time ambik gambar kahwin dll termasuk sya sendiri Razz Razz Razz . So apa kata kita bincang bagaimana pakej yg disediakan termasuk harga dsb. Kita bincang time 2nd meeting nantilah.. bounce bounce bounce

konol_langkawit

Posts : 28
Join date : 2008-06-02

View user profile

Back to top Go down

Setuju....

Post  amatur34 on Sun Jun 29, 2008 3:28 pm

Bagus tu idea... sia sokong...

amatur34

Posts : 26
Join date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: CADANGAN MENGADAKAN 2ND MEETS @ AKTIVITI

Post  pirut on Mon Jun 30, 2008 12:35 pm

po0w0k wrote:amatuer, apa kata kita tubuh satu kelab fotografi di Keningau...
amacam...kalu kamurang suda tubuh...
elemek...ta'tinggal laaa suda kami nie...


po0wok.. ko nda pernah tertingggal bah.. Smile Since ko di sana juga tu.. baik ko libatkan diri dengan secepatnya.. hehe.. dan mungkin tempat ko adalah yang baik untuk dijadikan tempat bertemu.. macam mana po0wok? Very Happy

pirut

Posts : 16
Join date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: CADANGAN MENGADAKAN 2ND MEETS @ AKTIVITI

Post  Sponsored content Today at 6:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum