Kursus Lighting Photography di KK

View previous topic View next topic Go down

Kursus Lighting Photography di KK

Post  baradungal on Tue Jun 16, 2009 9:21 pm

Maaf admin. barangkali post saya ni salah di sisi undang2. tapi ni mau cari orang untuk kursus lighting bulai julai ni. mungkin kawan2 di Keningau photogs group ni ada yang berminat. apa tidaknya murah bah. Berikut butir2 dari sabah Forum:

Tarikh : 3/07/2009 (Jumaat), 4/07/2009 photo outing

Masa : 9.00 am - 4.00 pm

Tempat : Belum ditetapkan

Yuran yg dicadangkan : RM100 - RM150 / head (bayaran penceramah percuma - yuran utk tampung flight pencerama & makan peserta). Kalau kita dapat 15 orang mungkin boleh kurang ke RM100 satu kepala. Kira murah ni inda kah?

Penceramah : pengasas Albumprima.com

pengalaman :
-Ambil gambar wedding / vvip dsb ..
-Tenaga pengajar fotografi kepada kementerian pendidikan
-Pernah menulis buku (1993) terbitan fajar bakti
-Penerbitan custom-made album

Modul (bulih tambah/request)
-Wb control
-Gambar 3D
-Cara mencari income dgn fotografi
-Tips wedding photografi
-Q&A

---
Cuba kita kasi listkan nama sini.. saya mau tengok berapa ramai yang berminat. Of course boleh panggil kawan-kawan juga.

1.Guntur

PS: Oh ya... limit 15 orang saja.. on a first come and first serve basis - yg register awal dapat diskaun katanya. Kitaurang kena beli tikit flight penceramah by next week so kalau berminat sila register..

setakat hari ni sudah ada 4 orang. siapa 2 mau ikut call kawan saya. dia yg atur ni. 0198023121.
tempat tu mungkin dia cari di KK lah. Nanti saya kasi tau atau tuan2 boleh jenguk di sabah forum juga.
terima kasih tuan admin.

baradungal

Posts : 3
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Kursus Lighting Photography di KK

Post  japrin on Mon Jun 29, 2009 3:24 pm

bagus o ni.. .. macam mana sudah perkembangan kursus ni? sudah ada peserta? sa sangat berminat tapi nda dapat hadir sebab masa sudah terlalu hampir, tia dapat cuti pula.. haha.. len kali kasi tau sia kio.. japrin_t@yahoo.com / japrin.blogspot.com ... ty. .Smile

japrin
Guest


Back to top Go down

Re: Kursus Lighting Photography di KK

Post  baradungal on Mon Jun 29, 2009 10:53 pm

japrin wrote:bagus o ni.. .. macam mana sudah perkembangan kursus ni? sudah ada peserta? sa sangat berminat tapi nda dapat hadir sebab masa sudah terlalu hampir, tia dapat cuti pula.. haha.. len kali kasi tau sia kio.. japrin_t@yahoo.com / japrin.blogspot.com ... ty. .Smile

Tq kerana berminat. Saya difahamkan en japrin telah call Micol. Tu kamu punya perundingan lah. klu kamu dpt ikut kita jumpa masa kursus tu nanti. susah jg mau buat kursus seumpama ni di sabah dgn kos yg sgt murah. biasa louis pang minta pun 600 jg tu kan. Laughing Laughing

baradungal

Posts : 3
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Kursus Lighting Photography di KK

Post  Sponsored content Today at 6:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum