Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Go down

Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  edward38king on Mon Sep 05, 2011 5:54 pm

Sori yer... I akan mulakan cawangan business pada tahun depan.... Sebenar nak tanya tentang Telco Services di Sabah susuai dengan kami... terutama kami SME.

dengan business line tu, I perlu buat banyak panggilan tempatan, terutama dari telefom bimbit I....

Ada apa cadangan?

edward38king

Posts : 9
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  drekyee on Tue Sep 06, 2011 11:14 am

Kalau macam ni kamu kena tanya sendiri apa yang kamu nak…
Nak harga murah atau rangkaian yang luas..
I ingat lagi masa I kerja dekat sana saya guna celcom, tak pernah menghadapi masalah … Very Happy

drekyee

Posts : 11
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  edward38king on Wed Sep 07, 2011 2:11 pm

dua dua I pun nak ...
tapi kalau buat pilihan... I pilihan dengan liputan luas sebagai priority.
kerana I perlu dikontact selalu.....

edward38king

Posts : 9
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  drekyee on Thu Sep 08, 2011 6:27 pm

Tamak betul ni Evil or Very Mad ....Memanglah semua peniaga ingin tak melabur tapi dapat untung 100%!
Tapi dalam dunia reality ini mana ada benda macam ni????
Macam i katakana celcom punya liputan agak bagus dekat sana...
kalau nak boleh cuba mereka punya prepaid biz plan dulu...

drekyee

Posts : 11
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  Urban Runner on Sat Sep 10, 2011 1:37 am

Jangan ikut kesilapan I yang pernah laku.....
I dulu sign up disebab dengan contract yang murah.....
lepas tu pergi sini line tak stabil, lagi teruk kadang kala tak a line langsung....
I sekarang betul faham, murah tak selalu baik.... terutama dalam businesss.......
avatar
Urban Runner

Posts : 15
Join date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  pikochew on Sat Sep 10, 2011 1:58 pm

Sangat setuju dengan anda…dalam perniagaan saya tidak perlu buat panggilan banyak sangat…biasanya hanya call untuk rakan perniagaan saya eja…
i telah mengambil business 5+1 plan yang membolehkan saya dapat semua benda free dengan 5 nomber tertentu…
Nak tau lebih tengoklah sendiri di

pikochew

Posts : 12
Join date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum