Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

View previous topic View next topic Go down

Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  edward38king on Mon Sep 05, 2011 5:54 pm

Sori yer... I akan mulakan cawangan business pada tahun depan.... Sebenar nak tanya tentang Telco Services di Sabah susuai dengan kami... terutama kami SME.

dengan business line tu, I perlu buat banyak panggilan tempatan, terutama dari telefom bimbit I....

Ada apa cadangan?

edward38king

Posts : 9
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  drekyee on Tue Sep 06, 2011 11:14 am

Kalau macam ni kamu kena tanya sendiri apa yang kamu nak…
Nak harga murah atau rangkaian yang luas..
I ingat lagi masa I kerja dekat sana saya guna celcom, tak pernah menghadapi masalah … Very Happy

drekyee

Posts : 11
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  edward38king on Wed Sep 07, 2011 2:11 pm

dua dua I pun nak ...
tapi kalau buat pilihan... I pilihan dengan liputan luas sebagai priority.
kerana I perlu dikontact selalu.....

edward38king

Posts : 9
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  drekyee on Thu Sep 08, 2011 6:27 pm

Tamak betul ni Evil or Very Mad ....Memanglah semua peniaga ingin tak melabur tapi dapat untung 100%!
Tapi dalam dunia reality ini mana ada benda macam ni????
Macam i katakana celcom punya liputan agak bagus dekat sana...
kalau nak boleh cuba mereka punya prepaid biz plan dulu...

drekyee

Posts : 11
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  Urban Runner on Sat Sep 10, 2011 1:37 am

Jangan ikut kesilapan I yang pernah laku.....
I dulu sign up disebab dengan contract yang murah.....
lepas tu pergi sini line tak stabil, lagi teruk kadang kala tak a line langsung....
I sekarang betul faham, murah tak selalu baik.... terutama dalam businesss.......

Urban Runner

Posts : 15
Join date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  pikochew on Sat Sep 10, 2011 1:58 pm

Sangat setuju dengan anda…dalam perniagaan saya tidak perlu buat panggilan banyak sangat…biasanya hanya call untuk rakan perniagaan saya eja…
i telah mengambil business 5+1 plan yang membolehkan saya dapat semua benda free dengan 5 nomber tertentu…
Nak tau lebih tengoklah sendiri di

pikochew

Posts : 12
Join date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Meluaskan cawangan syarikat di Sabah........ Tel Serv. dicadang?

Post  Sponsored content Today at 6:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum