Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

View previous topic View next topic Go down

Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  pikochew on Mon Jun 04, 2012 1:29 pm

I dengar kata Celcom akan adakan The I Love Tablet Fair hujung minggu ni...
Tapi tak tau pulak mana tempat tu... Siapa yang tahu boleh kongsi dekat sini...
I Nak cari Samsung Galaxy tab 7.7 lol.. tongue

pikochew

Posts : 12
Join date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  bishopten on Tue Jun 05, 2012 3:41 am

yg tu 8jun-10jun kat One Borneo Mall punya kah?
kalau u nak pergi, patut pergi awal sikit la sebab biasanya banyak orang.
butir2 boleh tengok sini
celcom.com.my/smartphones/tabletfair.php


bishopten

Posts : 3
Join date : 2012-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  catwang on Tue Jun 05, 2012 1:56 pm

tablet fair dr celcom?? so hanya jual tablet jer?? ade iphone dan blackberry x??

catwang

Posts : 20
Join date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  andychong24 on Tue Jun 05, 2012 2:38 pm


tablet fair? ade bende sebegitu ke? jual tablet aje? wah i pun nak tahu kat mane ni... kene update sdr ttg gadget2 baru kat pasaran kakaka.

andychong24

Posts : 1
Join date : 2012-06-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  drekyee on Wed Jun 06, 2012 12:42 pm

Aiyoyo,tak payah lah pergi... biasa tak lak stock punya lah…..
Macam PC fair… susah susah baris lama-lama, masa sampai kita puya turn, tak lak stock pulak…
Sleep bazir masa saja lah

drekyee

Posts : 11
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  mike tyson on Thu Jun 07, 2012 3:01 pm

catwang wrote:tablet fair dr celcom?? so hanya jual tablet jer?? ade iphone dan blackberry x??
x la, ade jugak smartphone dan gajet yg lain..
oh ya, cakap tentang pasal RM888, korang tau x semasa pelancaran samsung galaxy 3, celcom jual model ni dgn hanya RM888 jer..harap mereka buat promo ni dlm fair tu jugak..
anyway, utk maklumat yg lanjut, blh check kat sini.. bit.ly/GSFXvV

mike tyson

Posts : 18
Join date : 2012-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  bishopten on Thu Jun 07, 2012 6:26 pm

drekyee wrote:Aiyoyo,tak payah lah pergi... biasa tak lak stock punya lah…..
Macam PC fair… susah susah baris lama-lama, masa sampai kita puya turn, tak lak stock pulak…
Sleep bazir masa saja lah

x payah pergi, beli yg original harga tu la. x payah beratur jugak.
tapi kawan aku beli tu galaxy tab 10.1 semasa fair yg lepas. RM888 ja. tapi u kena sign pakej

bishopten

Posts : 3
Join date : 2012-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  pikochew on Fri Jun 08, 2012 2:24 pm

Hey, ada tipu keh tak????Galaxy Slll hanya untuk RM888??? Betul keh, macam tak percaya lah…..
Siapa tahu bila dan berapa unit yang akan ada offer macam ni?????
Macam ni I kena pergi sana hari ni jugak untuk tengok adakah betul keh murah macam tu…
mungin dapat barangan percuma Wink

pikochew

Posts : 12
Join date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  bazinga8888 on Sat Jun 09, 2012 1:39 am

yeah..banyak awal2 dah banyak orang! aku dah beli iPhone4s <RM600 ja dgn pelan celcom dan sign auto billing utk 5% off kat bill bulanan. dapat free screen protector, casing jugak. Very Happy

bazinga8888

Posts : 15
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  miniang on Sun Jun 10, 2012 12:41 pm

sy ingat hari akhir mesti x ramai org dah.. manatau bukan!!! tapi sy masih tunggu surprise sales mereka dan cabutan bertuah.. harap tidak balik dgn tangan kosong.. hehe.. korang blh tengok gambar2 hari event tu kat sini.. www (.) facebook (.) com (/) xpaxfb

miniang

Posts : 11
Join date : 2012-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post  Sponsored content Today at 6:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum