Blackberry Curve 9320

View previous topic View next topic Go down

Blackberry Curve 9320

Post  montyashley on Fri Jul 06, 2012 10:10 pm

Anyone have any review about this latest model?? heard it's out in the market lol..wanna change my old BB....

montyashley

Posts : 7
Join date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Blackberry Curve 9320

Post  directlylaugh on Sat Jul 07, 2012 12:08 pm

nasib baik u hari ni.. sebab celcom hari ni ada launch model ni dlm tempat tempat saya tulis kat bawah.. mungkin u boleh pi cuba dulu ..haha..tengok dulu sebelum beli.. kalo bli di tempat ni, boleh dapat 85% discount daripada RRR.. siok kan ?

Blue Cube Pavillion KL
Blue Cube 1 Borneo Sabah
Blue Cube Spring Mall Sarawak.

directlylaugh

Posts : 18
Join date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Blackberry Curve 9320

Post  tomatokids on Mon Jul 09, 2012 1:52 am

Wua...ada 85% diskaunt....bestlahhhh....kenapa i asyik miss deal ni..i dengar org cakap bb ni mempunyai OS7.1 platform dgn 3G/HSDPA ..ia akan lebih cepat, bagus, smart.

directlylaugh wrote:nasib baik u hari ni.. sebab celcom hari ni ada launch model ni dlm tempat tempat saya tulis kat bawah.. mungkin u boleh pi cuba dulu ..haha..tengok dulu sebelum beli.. kalo bli di tempat ni, boleh dapat 85% discount daripada RRR.. siok kan ?

Blue Cube Pavillion KL
Blue Cube 1 Borneo Sabah
Blue Cube Spring Mall Sarawak.

tomatokids

Posts : 1
Join date : 2012-07-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Blackberry Curve 9320

Post  edward38king on Tue Jul 10, 2012 2:34 pm

wow mcam ni mesti kena beli 1 utk I lol...tapi yg HSDPA tu kena ada data line yg stabil kan..telco mana yg ada package dan line yg bagues yer???

edward38king

Posts : 9
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Blackberry Curve 9320

Post  cabbagemint on Wed Jul 11, 2012 11:41 am

hehe...kawan i cuma beli BB curve 9320 tu dgn RM388 lah..dia cakap dia dpt price ni sebab sign package...u boleh tengok info ni...
celcom.com.my/smartphones/

edward38king wrote:wow mcam ni mesti kena beli 1 utk I lol...tapi yg HSDPA tu kena ada data line yg stabil kan..telco mana yg ada package dan line yg bagues yer???

cabbagemint

Posts : 7
Join date : 2012-07-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Blackberry Curve 9320

Post  drekyee on Thu Jul 12, 2012 11:12 am

mcm ni i pun kena beli sebijik la...RM 388 mmg berbaloi utk BB baru lol...model lain pun x murah mcm ni...ni ada package BB dgn data sekali...


drekyee

Posts : 11
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Blackberry Curve 9320

Post  tuliperfancy on Fri Jul 13, 2012 5:54 pm

sekarang bb ni sudah ada gps dalam...ni memang sesuai untuk orang mcam i yg selalu sesat saje...kawan i cakap BB ni punye bateri tempoh hayat sudah jadi lebih panjang.....x perlu asyik charge ...memang berbaloi la..


drekyee wrote:mcm ni i pun kena beli sebijik la...RM 388 mmg berbaloi utk BB baru lol...model lain pun x murah mcm ni...ni ada package BB dgn data sekali...


tuliperfancy

Posts : 1
Join date : 2012-07-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Blackberry Curve 9320

Post  Sponsored content Today at 6:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum