nk beli tablet!

View previous topic View next topic Go down

nk beli tablet!

Post  yatierma on Wed Jul 03, 2013 3:26 am

tgh rancang nk beli satu lg tablet skang.. tp x tau nk pilih plan ape lg.. korang rasa data plan tu okei x? sy x pernah pakai.. nk tanya komen korang.. data tu ckup bg kita buat ape? cuma update fb jer atau ape?

yatierma

Posts : 1
Join date : 2013-07-03

View user profile

Back to top Go down

Cadangan mobile plan baru :DD

Post  Pakiew on Wed Jul 03, 2013 5:22 pm

Hmm i nak tukarkan mobile plan yg baru, prefer yg low usage saja.. ade ape2 cadangan bagi saye x?Cool 

Pakiew

Posts : 1
Join date : 2013-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: nk beli tablet!

Post  siitik on Thu Jul 04, 2013 6:40 pm

ala pilih lah u mobile. kelajuan data dia pon okei gak.... tambahan plak, skrg mereka tgh buat promosi, ade bky kebaikan lah...mcm sms & call yg percuma, prepaid sim pack percuma, x de caj roaming kat SG, member get member dan byk lagi lah...aduh terus pigi web mereka tengok lah hihi... dan kerajaan kita ade bh rebate lg kan, yg 1 msia plan tue..... hebat lah....
u.com.my/customer-service/switch-to-u-mobile

siitik

Posts : 1
Join date : 2013-07-04

View user profile

Back to top Go down

Tanye tentang Umobile!

Post  Pasendra on Fri Jul 05, 2013 1:56 am

Tanye sat.. Kalau i tukar ke Umobile,blh I pakai nombor asal?Hmm tak mau kehilangan semua contact lahh.. dan mcm mana yg Umobile punye coverage?data plan punye speed betul2 cepat ke?dan yg pentingnya, akan ade ape2 hidden charges x?hmmmm

Pasendra

Posts : 1
Join date : 2013-07-03

View user profile

Back to top Go down

Re: nk beli tablet!

Post  holdenkia on Sat Jul 06, 2013 11:39 pm

ya plan u mobile kan? i sedang guna lah. plan UMI18. i suka sgt lah kerana data speed dia agak cepat dan dia punya coverage pun ok. so far so good lagi lah.
cheers 

holdenkia

Posts : 1
Join date : 2013-07-06

View user profile

Back to top Go down

Re: nk beli tablet!

Post  Sponsored content Today at 6:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum