dengan RM5 boleh dapat barang jenama dari lelongan online

View previous topic View next topic Go down

dengan RM5 boleh dapat barang jenama dari lelongan online

Post  Urban Runner on Fri Aug 02, 2013 5:25 pm

Dengan RM5 apa you boleh dapat? makan mee goreng di mamak.. kalau nak tambah teh o ice limau pun tak cukup...
Tapi I telah dpt Asus Padfone 2 - 16GB - Hitam untuk sekurang RM5 shj.. tak percaya kan... you pergi try dan tengok sendiri la...
I pun tak percaya.. sampai Padfone sampai I punya tangan..... you tengok sendiri la, kalau percaya you put letakkan bid lol
http://www.chikapowwow.com/

Urban Runner

Posts : 15
Join date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: dengan RM5 boleh dapat barang jenama dari lelongan online

Post  myshoe80 on Mon Aug 05, 2013 12:03 pm

I pernah join ubid pun... agar yang sama.. pun pernah beli token dr mereka... tp tak pernah sekali pun menang satu.. mungkin telah banyak orang join!! atau mungkin luck tak bagus..
you boleh juga tengok penny auctiion, click2bid..etc

myshoe80

Posts : 9
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: dengan RM5 boleh dapat barang jenama dari lelongan online

Post  edward38king on Tue Aug 06, 2013 3:56 pm

bukan you punya luck tak bagus.. hanya you tak tau main shj... semuani;.. mmg bazir masa punya! tambah lagi... macam judi.. rugi !!!

edward38king

Posts : 9
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: dengan RM5 boleh dapat barang jenama dari lelongan online

Post  wiseguys9999 on Thu Aug 08, 2013 3:45 pm

dulu i pernah menang bid 1 x camera dgn rm0.65 saja, happy gile!
tunggu lepas raya, duit raya manyak manyak!\
lepas in i nah beli byk credit utk bid gadget.

wiseguys9999

Posts : 5
Join date : 2013-06-03

View user profile

Back to top Go down

Re: dengan RM5 boleh dapat barang jenama dari lelongan online

Post  Sponsored content Today at 6:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum