sy nk iphone 5!!

View previous topic View next topic Go down

sy nk iphone 5!!

Post  mike tyson on Thu Sep 12, 2013 9:53 pm

eh pelan celcom utk iphone 5, yg RM88 sebulan tu, korang tau x? aku kelmarin baru tengok iklan dia jer.. rasa best eh! sbb ade 5GB data.. syok lah! sbb i ni x blh pisah ngan facebook lah.. haha! korang rasa ok x kalo i sign pelan ni?

mike tyson

Posts : 18
Join date : 2012-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: sy nk iphone 5!!

Post  popolan on Fri Sep 13, 2013 7:42 pm

Ermmm, sy rasa baloi lah! Kerana ada 5GB data. Tapi nak tanya sat, ada tak pelan yg sama utk iphone5s nanti? Sudah nak keluar kan?? Tunggu dia keluar baru beli lah.

popolan

Posts : 7
Join date : 2012-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: sy nk iphone 5!!

Post  qqbeh on Sat Sep 14, 2013 4:50 pm

berbaloi??? ada baca syarat-syarat untuk pelan ni tak????baca sebeum buat keputusan lah...
U kena bayar RM2K untuk dapatkan phone ni sedangkan hanya perlu Rm1K++ boleh dapat di mana-mana kedai lah....Evil or Very Mad 

qqbeh

Posts : 16
Join date : 2012-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: sy nk iphone 5!!

Post  miniang on Sun Sep 15, 2013 3:33 pm

ada 5GB data?? baloi la eh! byk sgt tau.. ni so far i rasa yg paling tinggi kat pasaran gut skang.. cuma RM88 sebulan saje! dan ada lagi sms dan panggilan yg percuma lg ni.. bg i, mmg ambek lah! sbb i wechat 24 jam dgn kawan i.. huhu!

miniang

Posts : 11
Join date : 2012-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: sy nk iphone 5!!

Post  Sponsored content Today at 4:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum