Pelan ape yg best?

View previous topic View next topic Go down

Pelan ape yg best?

Post  catwang on Mon Nov 18, 2013 4:30 pm

nk tukar ke pelan yg baru dh nie.. bill aku yg bulan lepas tu lebih drp RM400 lah! teruk sgt..
mungkin sbb i call terlalu byk lah, sbb kebanyakan masa kena ckp dgn customer tau, aku nie yg buat sales lah!
skgr pelan ape yg best kat pasaran? korang pakai yg mana satu eh? mahal x?

catwang

Posts : 20
Join date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Pelan ape yg best?

Post  angelinaxx on Tue Nov 19, 2013 9:41 am

plan ar....hmm tapi skarang semua boleh call dgn free apps, ape wechat lar line lar, semua boleh free call. bazir je lar sign plan, mana pun ade wifi pun



angelinaxx

Posts : 14
Join date : 2013-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Pelan ape yg best?

Post  drekyee on Wed Nov 20, 2013 6:49 pm

i pun nak tukar plan lah...
plan yang i ambil sekaang ni manyak mahal lah...
ate buat panggilan banyak tinggi, tak boleh tahan lah

drekyee

Posts : 11
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Pelan ape yg best?

Post  miniang on Thu Nov 21, 2013 5:13 pm

klo korang tgh cari yg pelan baru,i cadangkan pelan ni- pelan Celcom talk and surf!!!
pelan ni best lah! kita dpt buat panggilan ke smua rangkaian dgn kadar yg sama jer!!! syok kan, x yah risau bila call network yg x sama
selain tu ade 1500 minit panggilan dan juga sms yg percuma!!

miniang

Posts : 11
Join date : 2012-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Pelan ape yg best?

Post  qqbeh on Fri Nov 22, 2013 3:30 pm

Sebenarnya pilih plan yang sesuai memang penting, ia boleh membantu menjimat wang…
Macam I buat sales kena buat panggilan banyak, FREE call yang bagi dalam package memang membantu sangat..

qqbeh

Posts : 16
Join date : 2012-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Pelan ape yg best?

Post  leesummer on Fri Mar 14, 2014 2:22 pm

nak tanya promo yang mentioned sudah expire ke? I ingat apply utk anak i.. klu ada promotion and tak mahal mmg boleh apply bagi dia la..
Dia asik buat bising nak data plan untuk hp dia .. katanya kawan nya tak sms lagi.. guna whatapps...
Nak apply bagi nya tapi takut dia over spending with mobile internet... bila bill dAtang, lalu I mati utk bayaran.
tp klu tak bg dia guna tak nya outdated dari technology... ada nak, ada risau....hai!!!


leesummer

Posts : 7
Join date : 2012-11-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Pelan ape yg best?

Post  louiskee on Mon Mar 17, 2014 3:16 pm

ko kena bg die try dulu tgk mcm mane la...
klo die tau control x guna byk ok jugak bg plan yg murah...
budak2 skrg ni semua pon whatsapp klo anak ko x ade sikit out kan

louiskee

Posts : 13
Join date : 2012-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Pelan ape yg best?

Post  Pakwe Upahan on Tue Mar 18, 2014 1:09 pm

ku ni kerja sales man, i cuma guna masa i tunggu client..biasa pon call saje
mmg la charges tu mahal so i tgh cari package yg murah la tp ni dah over promo dah

Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Pelan ape yg best?

Post  myshoe80 on Wed Mar 19, 2014 7:20 pm

I rasa plan ni sesuai utk anak u, sebab kan cuma 1gb sebulan lepas tu bolehla check die main apa dlm hendset.
masa terhad untuk plan tu, https://www.celcom.com.my/personal/promotion/talkandsurf2?pid=1360826467841
cuba baru tau die ok tak, jika tak cukup boleh tambah banyak GB lagi ker.

myshoe80

Posts : 9
Join date : 2012-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Pelan ape yg best?

Post  directlylaugh on Thu Mar 20, 2014 5:23 pm

bestnya plan in hanya RM40 utk 1GB , boleh la bermula guna smartphone abah yg tak ada dataplan tu
dulu die selalu complen sangat mahal, tak nak belanjar. nak whatsapp dgn die

directlylaugh

Posts : 18
Join date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Pelan ape yg best?

Post  Sponsored content Today at 6:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum