Ipad Air ...nak satu

View previous topic View next topic Go down

Ipad Air ...nak satu

Post  susanchong on Tue Dec 17, 2013 10:18 pm

Cantiklah Ipad Air baru ni...nak satu tapi entah macam mana baru dpt jimatkan wang . Adakah beli yg baru atau beli dekat Telco ? Ada apa2 cara yg boleh kongsi? Adakah berbaloi untuk membeli Ipad Air yg baru lancarkan 9 Dis ni sebab harga mmg agak sama dgn Ipad 4 ..

susanchong

Posts : 6
Join date : 2012-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Ipad Air ...nak satu

Post  susanchong on Thu Dec 19, 2013 1:49 am

cuma okok saje dgn Produck Apple...tapi kan Facetime macam sudah banyak bagus berbanding dgn dulu...mcm dah boleh jimat bil perbualan ..mcm boleh beli satu kan? tapi harganya tetap tinggi bagi saya..

susanchong

Posts : 6
Join date : 2012-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Ipad Air ...nak satu

Post  boombee87 on Thu Dec 19, 2013 11:34 pm

iPad air ni lbih kurang sama dgn ipad 4 je, lagi harganya RM500 beza!! terlalu mahal.. i rasa x baloi la jika nak dapat ipad air ni.

i recommend dapat Samsung tab, harga tak lebih RM2000 pon

boombee87

Posts : 9
Join date : 2012-09-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Ipad Air ...nak satu

Post  Pakwe Upahan on Fri Dec 20, 2013 3:44 pm

ignin nak dapatkan ipad air baru ni. sekarang dah ada 3 version.
dgn teknologi baru ni, Ipad air ni dah jadi lebih ringan dan nipis *tepuk tangan*...fikir nak beli 1 unit ipad air tapi xtau nak sign pakej dekat Telco mana sekarang.. pening~

Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ipad Air ...nak satu

Post  cabbagemint on Sat Dec 21, 2013 6:32 pm

Bukan sgt sama dgn Ipad 4 pun...sebab sekarang dah ada 4G LTE Ready dan wifi dah banyak improve...sebab ada 2 antena dan MIMO teknologi.
TT bolek rujuk plan dari Celcom...sekarang paling murah 16GB untuk plan 24 bulan cuma RM1248...

cabbagemint

Posts : 7
Join date : 2012-07-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Ipad Air ...nak satu

Post  Sponsored content Today at 6:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum