nak cari ruang kedai untuk disewa

View previous topic View next topic Go down

nak cari ruang kedai untuk disewa

Post  konol_langkawit on Tue Jun 03, 2008 4:25 pm

Helo smua...sya mo mta tolong kalu ada sesapa yg tau tmpt ruang kedai yg hendak disewakan. Sewa dalam rm600 sebulan. Sya mo cari di bhgn tingkat 1 atau 2 kalu ada. Sya tidak mau kedai sewa yg dibahagikan kpd lot2. sya mau yg terus 1 ruang kedai. Sesapa yg berjaya dapat info pasal sewa kedai, sya akan bg special membership sama dia. Very Happy

konol_langkawit

Posts : 28
Join date : 2008-06-02

View user profile

Back to top Go down

Kedai untuk di sewa

Post  sulampit on Tue Jun 03, 2008 6:35 pm

brader, sia ada ta'nampak di depan kedai rahmat... bangunan kedai baru dibuat... dia ada kasi iklan di sana..untuk disewa... ko try pigi check, mana tau ngam sama ko punya selera..

sulampit
Guest


Back to top Go down

Re: nak cari ruang kedai untuk disewa

Post  konol_langkawit on Tue Jun 03, 2008 9:20 pm

sya dengar tu kedai di sana kena guna untuk showroom ja. Tapi keci lah tu tempat. sya mo cari kedai2 lama sebab sewa dia murah skit. sya mau yg luas skit

konol_langkawit

Posts : 28
Join date : 2008-06-02

View user profile

Back to top Go down

belum ada ka?

Post  lopung on Tue Jun 10, 2008 8:46 pm

ko belum dapat bangunan ka konol?

lopung

Posts : 74
Join date : 2008-06-02
Location : keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: nak cari ruang kedai untuk disewa

Post  konol_langkawit on Tue Jun 10, 2008 11:29 pm

belum lagi ni...sdg mo tunggu respon dr saturang penyewa lagi. harap2 org yg sewa kedai dia tu dah cabut...Susah jg org bumiputera mo bersaing dgn bangsa penguasa ekonomi ni ( cina ) untuk dapatkan lot kedai yg baru. Kedai2 baru dah semua disewa. Tunggu ja peluang yg ni la... Wink

konol_langkawit

Posts : 28
Join date : 2008-06-02

View user profile

Back to top Go down

Re: nak cari ruang kedai untuk disewa

Post  pirut on Wed Jun 18, 2008 2:49 pm

konol_langkawit wrote:belum lagi ni...sdg mo tunggu respon dr saturang penyewa lagi. harap2 org yg sewa kedai dia tu dah cabut...Susah jg org bumiputera mo bersaing dgn bangsa penguasa ekonomi ni ( cina ) untuk dapatkan lot kedai yg baru. Kedai2 baru dah semua disewa. Tunggu ja peluang yg ni la... Wink

wah.. ko mau buka kadai kah boss? bulih join kahni? hehe...

pirut

Posts : 16
Join date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: nak cari ruang kedai untuk disewa

Post  konol_langkawit on Wed Jun 18, 2008 8:10 pm

To Pirut,

setakat ni tdak lah mendesak sangat. tp kalu ada pluang lain nanti sya invite korang jd investor Laughing Laughing Laughing

konol_langkawit

Posts : 28
Join date : 2008-06-02

View user profile

Back to top Go down

Re: nak cari ruang kedai untuk disewa

Post  Sponsored content Today at 6:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum