Video hangat !! #gilabola WC 2014

View previous topic View next topic Go down

Video hangat !! #gilabola WC 2014

Post  darkstrube on Mon Jul 14, 2014 1:53 am


Hai kawan2..sudahkah belum anda tengok video #Gilabola ini? banyak kali i sudah tengok semasa waktu rehat separuh masa.. Taukah anda bagaimana video ini dibuat? Celcom telah mengumpul gambar yang paling steady dan creative yang berada dalam Instagram lepas tu menjadikan sebagai video. Kalau anda ingin menjadi sebahagian dalam video tersebut anda cuma perlu mengkongsikan gambar-gambar bertema ‘Demam Piala Dunia’ dalam Instagram dengan hashtag #gilabola. Itu saja!! Mudahkan? hehe =D

darkstrube

Posts : 8
Join date : 2014-07-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Video hangat !! #gilabola WC 2014

Post  gaga on Tue Jul 15, 2014 9:33 pm

video versi pertama yang tak ada gambar peminat bola tu saya lebih suka sebab dalamnya ada tarian mob dan Joe nyanyi dengan baik.

gaga

Posts : 15
Join date : 2014-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Video hangat !! #gilabola WC 2014

Post  pikochew on Wed Jul 16, 2014 5:18 pm

hey, video versi Malaysia untuk Piala Dunia keh???
Nampak seronok sangat semua peminat bola ni yang pakai baju jersey ke office...
Tapi Piala dunia ni memang banyak hal...
Rumah i dekat dengan kedai mamak, bising sangat setip malam masa piala dunia ni..
Nasib baik dah lalu, boleh i tidur lena

pikochew

Posts : 12
Join date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Video hangat !! #gilabola WC 2014

Post  chromeante on Fri Jul 18, 2014 12:32 am

Tak berminat pada bola sepak lahh..tetapi tengok jugak perlawanan akhir tu..di Dataran Merdeka lagi..memang benar apa yang berlaku hari tu..hehe.. Selepas tengok video ni dan mengimbas balik keadaan hari tu dekat dataran.. Saya rasa sukan pastinya menyatukan bangsa Malaysia.. Sesiapa pun tak dapat menafikan!! Lagu tu macam best jer..mana saya dapat muat turun ? huhu

chromeante

Posts : 4
Join date : 2014-07-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Video hangat !! #gilabola WC 2014

Post  tan90cute on Sat Jul 19, 2014 12:27 am

chromeante wrote:Tak berminat pada bola sepak lahh..tetapi tengok jugak perlawanan akhir tu..di Dataran Merdeka lagi..memang benar apa yang berlaku hari tu..hehe.. Selepas tengok video ni dan mengimbas balik keadaan hari tu dekat dataran.. Saya rasa sukan pastinya menyatukan bangsa Malaysia.. Sesiapa pun tak dapat menafikan!! Lagu tu macam best jer..mana saya dapat muat turun ? huhu

saya juga rasa lagu ni best ,kamu boleh muat turun di sini https://www.celcom.com.my/personal/promotion/FMT-GILABOLA?pid=1400518817669
lagu dah dijadikan ringtone phone saya ,bagi saya piala dunia masih belum habis lagi..haha

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Video hangat !! #gilabola WC 2014

Post  sumsum on Sat Jul 19, 2014 7:59 pm

Sejak sekolah lagi sudah sokong pasukan Brazil..
Mana tau boleh kalah begitu teruk kepada Germany dengan 7-1, yang 1 goal tu pun tak tau yang Germany kasihan bagi merekamasuk keh tidak?? Crying or Very sad 
Yang juru latih tu Luiz Felipe Scolari memang tak boleh pakai, tukar jurulatih yang baru harap daat bangkitkan semangat pasukan Brazil..

sumsum

Posts : 1
Join date : 2014-07-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Video hangat !! #gilabola WC 2014

Post  forbeaselu on Sun Jul 20, 2014 2:11 pm

Heiii..tu brotar I la dalam video tu..macam mana dia boleh muncul dalam video tu?? Malah dengan jersey busuk tu..jersey tu tak pernah dibasuh..sejak piala dunia yang akhir di Afrika Selatan tu..@@ tiada adjektif untuk mengambarkan perasaan saya bila ambil gambar bersama dia..hahaha..

forbeaselu

Posts : 1
Join date : 2014-07-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Video hangat !! #gilabola WC 2014

Post  Sponsored content Today at 6:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum