Pening arrrr.. Asyik abis jee..

View previous topic View next topic Go down

Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  bazinga8888 on Mon Mar 23, 2015 1:05 pm

asal weh bila kau asyik mahal je tetiap bulan.. mcm pelik je.. padahal aku dh ambik plan utk data n guna ikot quota je.. asyik ada xtra caj je. ni yg wata rasa nk tukar line baru je ni.. ada cadangan tak pakai line mana yang best? affraid

bazinga8888

Posts : 15
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  cabbagemint on Mon Mar 23, 2015 1:24 pm

mana ada telco kat Malaysia ni yg bgs. dah lah kedekut. Kau ni guna xpax ke? HAHA. takkan tak tahu, xpax ada PPU lah weh.

cabbagemint

Posts : 7
Join date : 2012-07-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  leesummer on Tue Mar 24, 2015 4:33 pm

cabbagemint wrote:mana ada telco kat Malaysia ni yg bgs. dah lah kedekut. Kau ni guna xpax ke? HAHA. takkan tak tahu, xpax ada PPU lah weh.

aku dgr citer ppu dah takde.. kau tak pernah dengar ke psl ni? aku pon tak sure sbb aku ada dgr2 mmber2 aku ckp.. ada tak spa2 tau pasal ni?

leesummer

Posts : 7
Join date : 2012-11-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  louiskee on Tue Mar 24, 2015 4:45 pm

betul tu aku pun dah dpt msj 2 hari lps. ppu dah takde bro.


louiskee

Posts : 13
Join date : 2012-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  bazinga8888 on Wed Mar 25, 2015 3:46 pm

louiskee wrote:betul tu aku pun dah dpt msj 2 hari lps. ppu dah takde bro.


apa benda lak ppu ni.. aku duk runsing pasaipa bil aku mahal..
adoyai.. korang ni aku tanya laen jawab laen..

bazinga8888

Posts : 15
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  leesummer on Wed Mar 25, 2015 4:09 pm

thanks weh bg info. weh brader, ppu ni mksdnya pay per use. maksudnya, kalau kau dah hbs guna pelan, terus ttp data plan, sbb nanti dia cas every second kau guna tenet guna kredit kau tu. Surprised

leesummer

Posts : 7
Join date : 2012-11-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  cabbagemint on Thu Mar 26, 2015 3:27 pm

ah.. sama je.. telco provider kt malaysia smua sama je.. tipu je lebih.. let say kalau ppu dh tak ada.. ntah2 xpax caj bnda lain lak.. jgn yakin sgt lah..

cabbagemint

Posts : 7
Join date : 2012-07-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  louiskee on Thu Mar 26, 2015 4:31 pm

betul lah. mmg dah tulis dah kat website dia. nak takut apa? ni tgk ni.


louiskee

Posts : 13
Join date : 2012-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  Pakwe Upahan on Fri Mar 27, 2015 11:13 am

bagusnye..
ak prefer xpax lbih ngan telco yg lain
sbb mempunyai liputan yg luas dn speednye baik jugak!!


Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  bazinga8888 on Fri Mar 27, 2015 3:14 pm

patutlah kredit asyik hbs. pasal ppu rupanya. oh. so skg ni ppu dah takde lah kan? so tak jd lah nak tukar. thx guys for info.

bazinga8888

Posts : 15
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Pening arrrr.. Asyik abis jee..

Post  Sponsored content Today at 6:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum