sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

View previous topic View next topic Go down

sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Urban Runner on Tue Apr 21, 2015 12:31 am

dengar cite xpax skang ada rate idd murah. call ke luar negara murah. tul ke? aku tau pon sbb mat2 indon kat umah atas aku tgk asyik bgyut je kt tangga.. bila tanya kata call cewek di kampung. haha. dia kata pakai xpax. prepaid je.
avatar
Urban Runner

Posts : 15
Join date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Intel-i5 on Tue Apr 21, 2015 1:07 am

Urban Runner wrote:dengar cite xpax skang ada rate idd murah. call ke luar negara murah. tul ke? aku tau pon sbb mat2 indon kat umah atas aku tgk asyik bgyut je kt tangga.. bila tanya kata call cewek di kampung. haha. dia kata pakai xpax. prepaid je.

hmm ayah ak punye pekeje byk org bangla.. Diorg pon tiap2 kali call rumah kat bangla, mcm murah je kan? Haha ak pon sibok la sikit ari tu, pg tanye die.. Diorg ckp gune xpax memang murah… so ak pon research la skit.. Hahaha bukan 1 atau 2 negara yg xpax buat kadar ni.. lebih 240 buah negara weyh.. gilew.. pg kat website xpax cari IDD prepaid coverage rates
avatar
Intel-i5

Posts : 3
Join date : 2015-04-20

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Anita on Wed Apr 22, 2015 7:49 am

bestnyerrr.. ungtungle abg2 bangla dpt call murah. dpt le ilangkan rindu diog kt kg. huhu
avatar
Anita

Posts : 15
Join date : 2012-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Pakwe Upahan on Wed Apr 22, 2015 8:04 am

Intel-i5 wrote:
Urban Runner wrote:dengar cite xpax skang ada rate idd murah. call ke luar negara murah. tul ke? aku tau pon sbb mat2 indon kat umah atas aku tgk asyik bgyut je kt tangga.. bila tanya kata call cewek di kampung. haha. dia kata pakai xpax. prepaid je.

hmm ayah ak punye pekeje byk org bangla.. Diorg pon tiap2 kali call rumah kat bangla, mcm murah je kan? Haha ak pon sibok la sikit ari tu, pg tanye die.. Diorg ckp gune xpax memang murah… so ak pon research la skit.. Hahaha bukan 1 atau 2 negara yg xpax buat kadar ni.. lebih 240 buah negara weyh.. gilew.. pg kat website xpax cari IDD prepaid coverage rates

asl call luar negara murah. call dlm negara mahal. x adil wei idd rates ni. bengang pulak wa rasa. Evil or Very Mad
avatar
Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Intel-i5 on Thu Apr 23, 2015 1:12 am

240 negara yg IDD xpax ni support. Chun gilew.. Tp, org yg nk gune ni kena ade kat malaysia la nk call org kat luar negara, mcm india.. Nk call indian 6sen je utk 30 saat :O murah gilew..
avatar
Intel-i5

Posts : 3
Join date : 2015-04-20

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Anita on Thu Apr 23, 2015 2:58 am

bagus le utk diorg kan. mampu la kalau murah mcm gini. diorg dtg keje sini pon bukan smua senang. so not bad la. rate ni mcm murah gak la. I love you
avatar
Anita

Posts : 15
Join date : 2012-09-14

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  boombee87 on Thu Apr 23, 2015 5:10 pm

call je pakai intenet. mcm guna wifi free kat mamak ke. so free je takyah pikir psl rate ke hapa ke cheers
avatar
boombee87

Posts : 12
Join date : 2012-09-19

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Ombak on Fri Apr 24, 2015 1:53 am

boley order barang dr china ah mcm ni. call direct kilang. sbb murah. senang telefon. cakap je nak apa. haha. terbaik ah
avatar
Ombak

Posts : 4
Join date : 2015-04-24

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Pakwe Upahan on Fri Apr 24, 2015 7:37 am

tak wat keje la diorg nanti. asyk duk bgayut je. murah kan. so 24jam keje diorg menalipon je.
avatar
Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Intel-i5 on Fri Apr 24, 2015 5:24 pm

boombee87 wrote:call je pakai intenet. mcm guna wifi free kat mamak ke. so free je takyah pikir psl rate ke hapa ke cheers

satu hal kena beli intrnet pulak. haha. better guna idd je. low rates, line clear, takde lag, boleh dgr suara dgn jelas
avatar
Intel-i5

Posts : 3
Join date : 2015-04-20

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Ombak on Sat Apr 25, 2015 10:27 am

mana ada org bgayut siang hari daa.. huhu. mana ada org bgayut tempat keje. baik balik umah pas keje, setting tempat baik, bgayut la kt umah. huhu
avatar
Ombak

Posts : 4
Join date : 2015-04-24

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Urban Runner on Sat Apr 25, 2015 10:41 am

hurm. agak menarik disni. dh la br lepas kenal awek myanmar dlm fb. ley la mintak no fon dia mcm ni. boley call guna idd rate. murah kot. boley bgayut tiap2 mlm ah. hahaah Razz
avatar
Urban Runner

Posts : 15
Join date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: sekarang ni musim bergayut free ke? ke sangat murah?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum