aplikasi muzik yg percuma

View previous topic View next topic Go down

aplikasi muzik yg percuma

Post  tanialee on Mon Nov 30, 2015 12:52 pm

magic sim ade satu aplikasi muzik yg baru,ade byk lagu blh pilih.
saya sudah guna beberapa hari,senang diguna saje.
kalau sesiapa yg berminat, blh pergi muat turun yonder music dgn percuma dan cuba guna aplikasi tu.

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: aplikasi muzik yg percuma

Post  kittyka on Mon Nov 30, 2015 8:49 pm

blh beritau lbh byk tentang aplikasi ni?
mcm mana nak muat turun aplikasi ni?blh bagi website?

kittyka

Posts : 12
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: aplikasi muzik yg percuma

Post  tanialee on Tue Dec 01, 2015 8:17 pm

aplikasi ni blh muat turun di apple store atau google play store dgn percuma.
blh guna utk muat turun lagu,main lagu dan juga share playlist dgn orang lain.
semua lagu yg dgr dengan yonder music tak ade iklan,saja lagu.
mm siok semasa guna aplikasi ni utk dengar lagu.

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: aplikasi muzik yg percuma

Post  shukriwan on Tue Dec 01, 2015 8:57 pm

blh cuba aplikasi ni,kerana aplikasi ni skr ade satu pertanding..sesiapa yg menang akan dpt peluang utk menang tiket kosert Bruno Mars di Las Vegas..
sgt menarikkan?saya pon sgt nak menang pertandingan ni..

shukriwan

Posts : 9
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: aplikasi muzik yg percuma

Post  kittyka on Wed Dec 02, 2015 9:42 pm

tanialee wrote:aplikasi ni blh muat turun di apple store atau google play store dgn percuma.
blh guna utk muat turun lagu,main lagu dan juga share playlist dgn orang lain.
semua lagu yg dgr dengan yonder music tak ade iklan,saja lagu.
mm siok semasa guna aplikasi ni utk dengar lagu.
x de iklan mmg syok,x perlu bazir masa,blh saje dengar lagu saje.

kittyka

Posts : 12
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: aplikasi muzik yg percuma

Post  kittyka on Wed Dec 02, 2015 10:00 pm

shukriwan wrote:blh cuba aplikasi ni,kerana aplikasi ni skr ade satu pertanding..sesiapa yg menang akan dpt peluang utk menang tiket kosert Bruno Mars di Las Vegas..
sgt menarikkan?saya pon sgt nak menang pertandingan ni..
apa pertandingan ni tentang?mcm mana nak menang tiket konsert Bruno Mars?
saya nak juge..

kittyka

Posts : 12
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: aplikasi muzik yg percuma

Post  tanialee on Fri Dec 04, 2015 2:18 pm

kittyka wrote:
tanialee wrote:aplikasi ni blh muat turun di apple store atau google play store dgn percuma.
blh guna utk muat turun lagu,main lagu dan juga share playlist dgn orang lain.
semua lagu yg dgr dengan yonder music tak ade iklan,saja lagu.
mm siok semasa guna aplikasi ni utk dengar lagu.
x de iklan mmg syok,x perlu bazir masa,blh saje dengar lagu saje.

mmg,saya cuba beberapahari,mmg senang diguna,x perlu risau ade iklan azir masa,blh nikmati lagu saje.

tanialee

Posts : 27
Join date : 2014-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: aplikasi muzik yg percuma

Post  shukriwan on Fri Dec 04, 2015 3:58 pm

kittyka wrote:
shukriwan wrote:blh cuba aplikasi ni,kerana aplikasi ni skr ade satu pertanding..sesiapa yg menang akan dpt peluang utk menang tiket kosert Bruno Mars di Las Vegas..
sgt menarikkan?saya pon sgt nak menang pertandingan ni..
apa pertandingan ni tentang?mcm mana nak menang tiket konsert Bruno Mars?
saya nak juge..

utk menang tiket kosert Bruno Mars di Las Vegas,paling penting ialah wak mesti ialah pengguna magic sim.
pengguna magic sim baru blh menyertakan pertandingan ni.

shukriwan

Posts : 9
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: aplikasi muzik yg percuma

Post  kittyka on Fri Dec 04, 2015 7:27 pm

ni utk pengguna magic sim saje?
saya mmg nak serta pertandingan tu utk menang tiket konsert Bruno Mars.
kalau mcm ni,saya kena beli magic sim,mahal tak?

kittyka

Posts : 12
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: aplikasi muzik yg percuma

Post  shukriwan on Fri Dec 04, 2015 7:56 pm

kittyka wrote:ni utk pengguna magic sim saje?
saya mmg nak serta pertandingan tu utk menang tiket konsert Bruno Mars.
kalau mcm ni,saya kena beli magic sim,mahal tak?

magic sim pack baru RM5 sahaje,sgt murah.
dan magic sim tiap2 bulan ade exclusive deals utk customer, yonder music ialah salah satu.

shukriwan

Posts : 9
Join date : 2014-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: aplikasi muzik yg percuma

Post  Sponsored content Today at 6:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum