2012 smartphone!!!!

View previous topic View next topic Go down

2012 smartphone!!!!

Post  montyashley on Thu Feb 09, 2012 1:38 am

Happy giler lol…terima kasih kepada semua aunty dan uncle utk ang pow!!! Finally I dah blh beli smartphone I lol….tapi tak tau nak beli yg mana satu…blh bagi tips tak…I nak smaprtphone yg cool dan blh surfing

ada member yg guna android dgn iphone skrg tapi I tak tau beza nyer ler...blh tolong tak??? What a Face

montyashley

Posts : 7
Join date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: 2012 smartphone!!!!

Post  bazinga8888 on Thu Feb 09, 2012 4:56 am

kena tengok bajet awak dulu. Aku sedang guna HTC, function banyak dan murah!
Tapi, yg penting itu broadband servis. Smartphone yg tak pakai data memang banyak susah!!!

bazinga8888

Posts : 15
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: 2012 smartphone!!!!

Post  drekyee on Fri Feb 10, 2012 4:32 pm

Hahahha, setuju sangat dengan and u lah….
Sinii ada berepa smartphone dengan kontrak unutk u tengok dulu ye http://bit.ly/yNxJPy

drekyee

Posts : 11
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: 2012 smartphone!!!!

Post  bazinga8888 on Sat Feb 11, 2012 5:15 pm

drekyee wrote:Hahahha, setuju sangat dengan and u lah….
Sinii ada berepa smartphone dengan kontrak unutk u tengok dulu ye bit.ly/yNxJPy


eh itu Galaxy Y pakej banyak besti. tak payah bayar payment pendahuluan!!!
boleh timbang.

bazinga8888

Posts : 15
Join date : 2012-02-09

View user profile

Back to top Go down

Re: 2012 smartphone!!!!

Post  pikochew on Sun Feb 12, 2012 5:05 pm

bazinga8888 wrote:
drekyee wrote:Hahahha, setuju sangat dengan and u lah….
Sinii ada berepa smartphone dengan kontrak unutk u tengok dulu ye bit.ly/yNxJPy


eh itu Galaxy Y pakej banyak besti. tak payah bayar payment pendahuluan!!!
boleh timbang.

Hahahaha, bukan itu saja tau…
setiap hari kamu jugak boleh dapat Ang Bau besar bernilai RM888 tapi kamu kena sertai SEKARANG lah….
Ini lah CNY treat yang I maksudkan
http://www.celcom.com.my/broadband/promotions_888CNY.php

pikochew

Posts : 12
Join date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: 2012 smartphone!!!!

Post  qqbeh on Thu Mar 15, 2012 4:41 pm

siapa tau kalau i nak pakage ni nak sig dekat mana dekat sabah ni???

qqbeh

Posts : 16
Join date : 2012-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: 2012 smartphone!!!!

Post  Sponsored content Today at 6:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum