Concert G Dragon!

View previous topic View next topic Go down

Concert G Dragon!

Post  catwang on Sat Jun 01, 2013 1:48 pm

korang mesti dh tau ttg concert G Dragon kat KL pd 22hb Jun kan?? excited gila lah i!!! sebab i ni fans die.. hihi
ni concert solo die yg pertama selepas die tinggal group Bigbang. nak pigi sgt lah!! tp kenape x dtg east msia noh
korang ade pigi x?


Last edited by catwang on Mon Jun 03, 2013 11:15 pm; edited 1 time in total

catwang

Posts : 20
Join date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Concert G Dragon!

Post  wiseguys9999 on Mon Jun 03, 2013 9:57 pm

ya la...excited sangat....tapi kecewa juga...sebab ticket VIP sudah dijual habis, lain tickets juga tak tinggal banyak lagi....u sudah dapat ticket concert???

wiseguys9999

Posts : 5
Join date : 2013-06-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Concert G Dragon!

Post  mike tyson on Tue Jun 04, 2013 5:20 pm

ya tiket tu mmg cepat habis dh.. smua VIP tiket dh habis lah..
tp ko pon jgn risau lah sebab masih blh menang tiket tu dr xpax!!
cuma subscribe ke Musicube Mini App ajer.. sgt senang lah kan??
mcm tu dh blh menang tiket percuma yg bernilai RM399 dan jgk pass yg percuma ke rehearsal concert GD!!!
http://www.xpax.com.my/promo_gdragon.php

mike tyson

Posts : 18
Join date : 2012-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Concert G Dragon!

Post  popolan on Thu Jun 06, 2013 2:00 am

Bagusnya!!!kurang kos tapi boleh menang ticket yang percuma....jika sy dapat peluang ni menang 2 ticket yang precuma, sy akan jual extra tu utk membeli tiket kapal terbang...

popolan

Posts : 7
Join date : 2012-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Concert G Dragon!

Post  catwang on Thu Jun 06, 2013 6:09 pm

sebelum pigi concert, mari lah tengok MV dia dulu..keke

catwang

Posts : 20
Join date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Concert G Dragon!

Post  Sponsored content Today at 6:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum