Harga yg paling rendah utk Blackberry

View previous topic View next topic Go down

Harga yg paling rendah utk Blackberry

Post  catwang on Thu Oct 10, 2013 11:48 pm

sini ade x org yg nk beli fon blackberry? beli lah skrg,harga mmg murah lah sbb ade promosi dr celcom. cuma RM938 dan ade RM300 off lg..korang rasa promosi ni baloi ker?

catwang

Posts : 20
Join date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Harga yg paling rendah utk Blackberry

Post  mike tyson on Fri Oct 11, 2013 11:07 pm

Mobile yang baru lagi ke? Mak saya baru bising dekat adik saya sebab selalu bising nak tukar telephone. Katanya nak ikut trend sekarang. Adui!!! Boleh saya tanya telco mana sekarang bagi rate yang bagus? Sebab adik saya suka ni. Rasa nak buat survey dulu.

mike tyson

Posts : 18
Join date : 2012-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Harga yg paling rendah utk Blackberry

Post  tan90cute on Sat Oct 12, 2013 2:44 pm

Blackberry Z30 yang baru ni ada di Harvey Norman dengan harga RM 1998.. i sudah tanya..kalau bayar dengan credit card , boleh dapat 0% instalment .betul ada RM300 rebate tu? kalau ada sampai bila ? Sebab yang ni tak de dalam website.. kalau ada memang besttt..

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Harga yg paling rendah utk Blackberry

Post  catwang on Sun Oct 13, 2013 3:06 pm

alaa maaf sgt!yg promosi RM300 off tu kan, cuma valid kat Blue Cube Sunway Iconic jer. i pon baru dibg tau olh akak jer.. maaf noh
dan ari ni last dah! kena cpt, nnt i pon akan pigi dgn akak i..hihi

catwang

Posts : 20
Join date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Harga yg paling rendah utk Blackberry

Post  Sponsored content Today at 6:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum