Khidmat Pelanggan yang teruk...

View previous topic View next topic Go down

Khidmat Pelanggan yang teruk...

Post  pikochew on Mon Feb 17, 2014 3:49 pm

Khidmat pelanggan telco yang i guna ni teruk sangat...
Sampai i nak bayar hanya 1 bill kena tunggu 1 jam
Tak banyak jugak orang tapi lambat sangat kaunter tu...
Tak ada keh kaunter special untuk VIP seperti saya???
Sekarang bank pun sudah ada special kaunter untuk pelanggan yang berharga (VIP)
Maybank sudah ada MBB priority Banking, kenapa pulak tiada priority kaunter untuk telco????

pikochew

Posts : 12
Join date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Khidmat Pelanggan yang teruk...

Post  gaga on Tue Feb 18, 2014 4:42 pm

Betul tu..syg pernah tunggu selama 2 jam utk bayar bill..memang geram!!kawan syg dah recommend syg Celcom First Elite. Best sgt plan ini yg mengutamakan keutamaan dan memberi kemudahan kpd pelanggannya.berita baik bagi u kan?  Smile  sila tengok video ini

gaga

Posts : 15
Join date : 2014-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Khidmat Pelanggan yang teruk...

Post  louiskee on Wed Feb 19, 2014 10:54 pm

i awal2 dh tau bhw maria sharapova jd duta Celcom dh, sbb i ade follow berita die..
huhu i ni fans dia lah..
selain drp celcom, dia jg jd duta bg byk company tau.. Cole Haan, Kanebo, Nike dll....
selain tu, sharapova skrg pon ade bisnis diri, nama Sugarpova, korang pernah tengok x?

louiskee

Posts : 13
Join date : 2012-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Khidmat Pelanggan yang teruk...

Post  drekyee on Thu Feb 20, 2014 6:20 pm

Nak jadi macam MAria Sharapova ni ada special service sampai depan rumah senang saje, sign up Celcom First Elite punya plan jadi ahli lah...
Kalau dah jadi ahli boleh mendapat nombor pilihan sendiri dan jugak ada special customer service punya kaunter, lega betul dapat banyak faedah ni, nak tau lebih
https://www.celcom.com.my/personal/plans/elite

drekyee

Posts : 11
Join date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Khidmat Pelanggan yang teruk...

Post  tan90cute on Fri Feb 21, 2014 10:45 am

memang terkejut syg apabila u ckp ade special service sampai depan rumah..tu hebatlah weh tak pernah syg tengok la.. Razz 
i dah baca link yg u bagi tu syg suke service macam pembantu peribadi perkhidmatan pelanggan.yg ni best sebab syg tak suka tunggu lama..
 jumlah Rm1000 tu stresskan syg affraid dah over budget syg yg cume Rm500... Sad 

tan90cute

Posts : 25
Join date : 2013-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Khidmat Pelanggan yang teruk...

Post  Sponsored content Today at 6:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum