boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

View previous topic View next topic Go down

boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  mike tyson on Mon Dec 07, 2015 3:18 pm

ada kwn aku ckp boleh play lagu stream lagu tak guna internet pon. ye ke? pakai app apa? confused

mike tyson

Posts : 18
Join date : 2012-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  Urban Runner on Mon Dec 07, 2015 6:10 pm

mike tyson wrote:ada kwn aku ckp boleh play lagu stream lagu tak guna internet pon. ye ke? pakai app apa? confused

ntah ye ntah dok kau punya kwn tu. dh nama stream mmg la kna ada internet. Suspect

Urban Runner

Posts : 15
Join date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  Pakwe Upahan on Tue Dec 08, 2015 2:48 pm

mike tyson wrote:ada kwn aku ckp boleh play lagu stream lagu tak guna internet pon. ye ke? pakai app apa? confused

aku pakai yonder music app. boleh je play lagu tanpa bukak internet. Cool

Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  mike tyson on Tue Dec 08, 2015 6:12 pm

Pakwe Upahan wrote:
aku pakai yonder music app. boleh je play lagu tanpa bukak internet. Cool

ye ke? abis tu mcm mna nk cari stream lagu semua kalau takde internet.
yonder ni app baru ke? tak pernah dgr pon.

mike tyson

Posts : 18
Join date : 2012-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  Pakwe Upahan on Wed Dec 09, 2015 10:13 am

mike tyson wrote:
ye ke? abis tu mcm mna nk cari stream lagu semua kalau takde internet.
yonder ni app baru ke? tak pernah dgr pon.
ha ah app baru. tp untuk pengguna celcom je. user celcom je boleh dowload.
senang je. stream pastu simpan buat playlist. trus dpt play tak payah online pon.

Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  Urban Runner on Wed Dec 09, 2015 5:22 pm

tak makan kuota internet la kalau mcm tu. jimat la. cyclops

Urban Runner

Posts : 15
Join date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  Ombak on Thu Dec 10, 2015 11:02 am

macam nak meniru maxis je celcom ni. kalau maxis buat spotify.

Ombak

Posts : 4
Join date : 2015-04-24

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  Pakwe Upahan on Fri Dec 11, 2015 9:14 am

Urban Runner wrote:tak makan kuota internet la kalau mcm tu. jimat la. cyclops
tau takpe. lgpon kalau download skrg celcom bg free je guna yonder tu. rasanya promosi sampai krismas ni.
https://www.xpax.com.my/yondermusic

Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  Pakwe Upahan on Fri Dec 11, 2015 9:16 am

Ombak wrote:macam nak meniru maxis je celcom ni. kalau maxis buat spotify.

bukan meniru pon. yonder ni dh lama. cuma skrg je celcom bawa masuk malaysia. special utk customer diorang.

Pakwe Upahan

Posts : 14
Join date : 2012-09-15

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  mike tyson on Fri Dec 11, 2015 6:15 pm

Pakwe Upahan wrote:tau takpe. lgpon kalau download skrg celcom bg free je guna yonder tu. rasanya promosi sampai krismas ni.
https://www.xpax.com.my/yondermusic
nasib bek sempat tau awal2. kalau tak telepas promosi.haha

mike tyson

Posts : 18
Join date : 2012-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  mike tyson on Fri Dec 11, 2015 6:17 pm

Pakwe Upahan wrote:bukan meniru pon. yonder ni dh lama. cuma skrg je celcom bawa masuk malaysia. special utk customer diorang.
yg special tu utk magic sim bos. sbb dpt join contest konsert bruno mars kat les vegas. hahaha Twisted Evil

mike tyson

Posts : 18
Join date : 2012-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: boleh ke stream lagu tak guna kuota internet?

Post  Sponsored content Today at 6:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum